Bursa hırs küpü

Güncelleme Tarihi:

Bursa hırs küpü
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yeşil beyazlılar, Kocaelispor galibiyetinin verdiği moralle çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör Rasim Kara, ‘‘Vanspor'u puansız gönderip UEFA yolunda bir adım daha atmak istiyoruz’’ diye konuştu...

Bursa kıran kırana

Ligin son sırasında bulunan Vanspor maçına hazırlanan Bursaspor'da antrenmanların kıran kırana geçmesi, Teknik Direktör Rasim Kara'yı umutlandırdı. Rakiplerinin katı bir savunma yapacağını düşünen Kara, antrenmanlarda futbolcularına bol bol şut attırmaya başladı.

Vanspor’u yeneceğiz

Yeşil beyazlı takımın yedek oyuncularının da çift kale maçlarda formda oldukları göze çarptı. Özellikle Cafer ve İliev, çalışmalarda attıkları gollerle Kara'dan tam not aldı. Forma savaşının kızışmasından memnun olan Kara, ‘‘Van'ı puansız gönderip UEFA yolunda bir adım daha atmak istiyoruz’’ dedi.

SAKATLAR İYİLEŞİYOR

Ömer'in sakatlığı devam ederken hasta olan kaptan Adnan'ın da Vanspor maçına kadar yetiştirilmesine çalışıldığı bildirildi. Bursaspor'un sezon başında Adanademirspor'a verdiği Hayrettin, Vakıfköy Tesisleri'ne giderek takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM

Vanspor karşılaşmasına daha fazla taraftar çekmek isteyen yeşil beyazlı yönetim, bilet fiyatlarında indirim yaptı. Taraftarlar açık ve kale arkaları için 250 bin, maroton için 500 bin, kapalı tribün için ise 1 milyon lira ödeyerek karşılaşmayı izleyebilecekler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!