Bursa Büyükşehir Belediyespor’da 3 imza

Güncelleme Tarihi:

Bursa Büyükşehir Belediyespor’da 3 imza
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 15:42

Bursa Büyükşehir Belediyespor’da 3 imza

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK / BURSA (DHA)- TÜRKİYE Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor, bugün Özge Kırdar, Merve Tanıl ve Fatma Yıldırım ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube sorumlusu Taha Aydın, "Bursa'ya layık iyi bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün kendilerini kanıtlamış, milli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bize her konuda büyük destek veren Büyükşehir Belediye başkanımız Recep Altepe'ye teşekkür ediyorum" dedi.
Bursa Büyükşehir Beledişyespor'un yeni transferi Özge Kırdar ise, "2 yıl Polonya, 1 yıl Azerbaycan'da oynadım. Çok heyecanlıyım. 3 yıllık aradan sonra ülkeme döndüm. Kulübümüzün hedefine ulaşabilmesi için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Merve Tanıl, mutlu olduğunu belirtti, "İçime sinen bir transfer yaptığımı düşünüyorum. İyi bir kulübü tercih ettiğim için mutluyum. Çok güzel ve başarılı sezonlar geçirdim. Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.
Fatma Yıldırım ise, "Takımın başınaki Jan de Brant ile birlikte olacağım için çok mutluyum. Milli takımın başında iken neler yapabileceğini gösterdi. Kısa bir süre onunla tecrübe edindim. Çok heyecanlıyım. Bursa Büyükşehir gibi Avrupa’da kendisini göstermiş kulüpte oynayacağım için çok heyecanlıyım" diye konuştu.
YENİLERİ TANIYALIM
Özge Kırdar: Kasım 1985 Kütahya doğumlu. 1.82 boyunda. Vakıfbank Güneş Sigorta alt yapısında voleybola başladı. Daha sonra sırasıyla Yeşilyurt, Fenerbahçe takımlarında oynadı. 2011 CEV Şampiyonlar Ligi’nin en iyi pasörü seçildi. Azerbaycan’ın Lokomotif Bakü takımından Bursa'ya geldi.
Merve Tanıl: Ankara 1990 doğumlu. 1.80 boyunda pasör. Fenerbahçe Acıbadem alt yapısında başladı. Yeşilyurt, TED Ankara Kolejlliler, Çanakkale Belediyespor, İlbank takımlarında oynadı. Türkiye A, genç ve yıldız milli takımlarında oynadı.
Fatma Yıldırım: 3 Ocak 1990 doğumlu. 2000 yılında Eczacıbaşı’nda voleybola başladı. Florida State Üniversitesi’nde 1 yıl oynadı. Daha sonra Halkbank’a döndü. A Milli Takım kamp kadrosunda yer alıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!