Bursa Büyükşehir Belediyespor Avrupa masa tenisinde finalde

Güncelleme Tarihi:

Bursa Büyükşehir Belediyespor Avrupa masa tenisinde finalde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 17:19

Bursa Büyükşehir Belediyespor Avrupa masa tenisinde finalde

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- AVRUPA Kadınlar ETTU Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı, yarı final rövanş maçında geçen yıl finalde mağlup olduğu Fransa’nın CP Lyssois Lille Metropole takımını 3-1 yenerek finale yükseldi.
Fransa’da oynanan ilk maçı 3-2 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla Avrupa Bayanlar ETTU Kupası’nda üst üste 2'nci defa finale yükselmiş oldu.
BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk eşleşmesinde  Melek Hu, Fransız ekibinin Romen oyuncusu Bernadette Szocs’u üç sette de 11-9 mağlup etti. İkinci eşleşmede temsilcimiz Aleksandra Privalova, Fransız takımının Çinli oyuncusu Yang  Xiao Xin’i 11-4, 11-8 ve 11-5’lik setlerle mağlup etmeyi başardı ve skoru 2-0’a getirdi.
Maçın üçüncü eşleşmesinde CP Lyssois Lille Metropole takımından Agnes Le Lannic ile eşleşen Büyükşehir’in genç yıldızı Simay Kulakçeken, rakibine mağlup oldu. Maçın farkı 1’e inse de son eşleşmede Melek Hu ile karşı karşıya gelen Çinli sporcu  Yang Xiao Xin, maç devam ederken sakatlığı nüksetmesinden dolayı maçtan çekildi. Melek Hu, bu eşleşmeyi hükmen kazanarak 3-1 ile maçın skorunu ilan etmiş oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ETTU Kupası finalinde Tigem SC ve TTC Kazan takımlarının galibiyle oynayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!