Burhaniyeli fırıncı ekmeği 75 kuruş, pideyi 1 TL'den satıyor

Güncelleme Tarihi:

Burhaniyeli fırıncı ekmeği 75 kuruş, pideyi 1 TLden satıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 14:54

Burhaniyeli fırıncı ekmeği 75 kuruş, pideyi 1 TL'den satıyor

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde 75 kuruştan ekmek satan fırın, pide fiyatını da 1 TL’ye çekti. İşletme sahibi Abdürrahim Gülen, "Bu fiyatlarla da para kazanıyoruz. Vatandaş da memnun, biz de memnunuz” dedi.

Burhaniye ilçesinde 1 yıldan buyana ekmeğe zam yapmayan fırın işletmecisi Abürrahim Gülen, 200 gram ekmeği 75 kuruştan satıyordu. Ramazan ayında da pidede kampanya yapan Gülen, 250 gramlık ramazan pidesini 1 TL'ye satmaya başladı.

Burhaniye Bahçelievler Mahallesinde 15 yıldan bu yana fırın işletmeciliği yapan 48 yaşındaki Abdurrahim Gülen, 1 TL ücret ile sattığı pideden zarar etmediğini ve para kazandığını söyledi. Gülen, “2003 yılından beri unlu mamuller üretimi yapıyorum. Ekmeğin yanı sıra pide, lahmacun, lokma ve pizzada üretiyorum. Satışlarımız gayet iyi. Pide, 1 liradan da kazandırıyor. Ramazan ayında bazı gıda işletmeleri fiyatları yüzde 15-20 artırarak fırsatçılık yaparken, biz bunu yapmadık. Biz fiyatları uygun tutmakta kararlıyız” dedi.

Ucuz pide ve ekmek almaktan memnun olduklarını söyleyen müşteriler ise, “Burada ürünler ucuz olduğu kadar çok da kaliteli. O yüzden burayı tercih ediyoruz. Fiyatların uygun olması önemli. Uygun fiyatlı yerleri tercih ediyoruz” diye konuştu.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!