Burhaniye'deki liselilerden 2 yılda 4 AB projesi

Güncelleme Tarihi:

Burhaniyedeki liselilerden 2 yılda 4 AB projesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 16:07

Burhaniye'deki liselilerden 2 yılda 4 AB projesi

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'ndeki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 12 öğretmen ve 51 öğrencisi son iki yılda dört farklı Avrupa Birliği Projesi ile yurtdışına gidip mesleki bilgi ve becerileri ile yabancı dil yeteneklerini arttırma fırsatı buldu.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısında okulda hazırlanan projeler ve proje ortakları hakkında bilgiler verildi. Proje tanıtım toplantısına Kaymakam Hüseyin Öner ve Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç'ın yanı sıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. M.Oğuzhan İlban, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Kendigelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, SGK Müdürü Canan Aldağ, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sabri Pekşen, İlçe Turizm Danışma Bürosu Şefi Erkan Bildirici, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Kahya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Bicik, bir yandan eğitim-öğretim faaliyetlerini devam ettirirken, bir yandan da öğrencilerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimine katkı sağlayacak projeler ürettiklerini açıkladı. Milli ve manevi değerlerin yanında evrensel değerlerin de bilincinde öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Bicik, "Bu amaçla başta Değerler Eğitimi, Avrupa Birliği Projeleri olmak üzere birçok proje hazırladık. Son iki yılda dört farklı Avrupa Birliği Projesi ile 12 öğretmen ve 51 öğrencimizin, projeler kapsamında yurtdışı hareketliliklere katılarak, mesleki bilgi ve becerilerini ve yabancı dil yeteneklerini arttırma fırsatı bulduklarını, sevinçle belirtmek isterim. Öğrencilerimizde farkındalık oluşturan bu projeler, öğrencilerimizin yeni yerler görmelerine ve mesleki tecrübe kazanmalarına vesile olmuştur" dedi.

Proje tanıtım toplantısının ardından konuklara meşrubat ve pasta ikramı yapıldı.

Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!