Burhaniye’de yaşlılara çay partisi düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye’de yaşlılara çay partisi düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2018 10:58

Burhaniye’de yaşlılara çay partisi düzenlendi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Kenan Sucuoğlu Huzurevi Vakfı yönetimi, yaşlıların gönüllerini hoş etmek için çay partisi düzenledi. Ören yolundaki bir kafede verilen çay partisine katılan 16 yaşlı, unutulmaz bir gün geçirdi.

Burhaniye’de Kenan Sucuoğlu Huzurevi’nde kalan yaşlılar için Huzurevi Vakfı Başkanı Recep Şahin ile el ele veren yönetim kurulu üyesi Birsen Bulut, Nilüfer Ersoy ve Fatma Cantekinler, çay partisi düzenledi. Huzurevi Müdürü Hatice Toktaş’ın da katıldığı çay partisinde kadınlar, yaşlılara evlerinde hazırladıkları pasta, börek ve kekleri ikram etti. Kafe sahibi Şule Erhan da çay ikramında bulundu.

Çay partisinde güzel bir gün geçiren yaşlılar, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Yaşlılara hoşça vakit geçirtebilmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Kenan Sucuoğlu Huzurevi Vakfı yönetim kurulu üyesi Birsen Bulut, “Huzurevinde yaşlılarımız için zaman zaman eğlenceler düzenliyoruz. Onların hoşça vakit geçirmeleri için değişik mekanlarda yemek ve böyle çay etkinliklerimiz olmakta. Bugün de kendilerine hazırladığımız pasta, börek ve kekleri ikram ettik. Şule hanımda bize mekanını açtığı gibi çaylardan da ücret almadı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yaşlılarımız ilgi bekliyorlar. Bunun için huzurevine daha çok ziyaretçi bekliyoruz. Bu insanlar hatırlanmak istiyorlar. Ayrıca hayırseverlerden de destek bekliyoruz” dedi.

Sefer TALAY / BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!