Burhaniye’de Briç Turnuvası düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye’de Briç Turnuvası düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 21:31

Burhaniye’de Briç Turnuvası düzenlendi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, 29'ncu Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen 11'inci Briç Turnuvası büyük ilgi gördü. Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde 7 saat süren turnuvaya 144 kişi katıldı.

Burhaniye’deki Briç Turnuvasına, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Çanakkale’den oyuncular katıldı. Briç Federasyonu temsilcisi Turgay Demirkan’ın gözetiminde yapılan turnuvada büyük çekişme yaşandı. İlçe Temsilcisi Mehmet İpek ve Uğur Tarhal’ın ev sahipliği yaptığı turnuvaya 20 kadın sporcu da katıldı. Dereceye girenlerin ödülleri Belediye Başkan Vekili Cemil Bahadır tarafından verildi. Cemil Bahadır, briç oyuncularını ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtirken, katılımcılara teşekkür etti.

Burhaniye Briç Temsilcisi Mehmet İpek’de, Belediye Başkanı Necdet Uysal ile katılımcılara teşekkür ederken, turnuvaların daha sık yapılacağını duyurdu.  

Turnuvada birincilere çeyrek altın, ikincilere gram, üçüncülere de yarım gram altın verildi. Grup birincileri ise, kupa ile ödüllendirildi.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!