Burhaniye Uygulamalı Bilimler'de mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye Uygulamalı Bilimlerde mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 16:11

Burhaniye Uygulamalı Bilimler'de mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda düzenlenen 5'inci mezuniyet töreninde 210 genç mezuniyet sevinci yaşadı.

Burhaniye'de Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ile Bankacılık ve Finans bölümlerini bitiren 210 öğrenci için düzenlenen törende, dereceye girenlere ödülleri verilirken, hep birlikte kepler havaya atıldı. Törene Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkan Vekili M. Emin Işık, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan ve çok sayıda veli katıldı. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M.Oğuzhan İlban, bin 200 öğrencinin 144 odalı uygulama oteli ile körfezin yıldızı konumunda olduğunu söyleyerek "Uygulama otelinde yılda 4 bin konuk ağırlıyoruz. Veliler, evlatlarınızla övünebilirsiniz. Onların yetişmesinde büyük gayret serf eden öğretmen arkadaşlarımıza ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Okulunuzu unutmayın" dedi.

Okulda mezuniyet günlerinin çok önemli olduğunu anlatan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de, gençlerin sevinçle birlikte Burhaniye'den ayrılacak olmanın hüznünü yaşadığını anlattı. Üniversitenin yaklaşık 100 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatan Rektör Özdemir, "Bugün 36 bin öğrenci ile Türk eğitimine katkı veriyoruz. Övünülecek projeler gerçekleştirdik. Bütün personel ve eğitim kadrosu ile gece gündüz çalıştık. Bu gençler, Balıkesir ve Burhaniye'nin elçileri olacaklar" dedi.

Daha sonra, dereceye giren öğrencilerin hediyeleri, Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkan Vekili M. Emin Işık ile diğer davetliler tarafından verildi. Temsili diplomaların dağıtılmasının ardından kepler havaya atılırken, gençler arasında coşku yaşandı.

Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!