Burhaniye Kaymakamlığı, şehit ailelerine iftar verdi

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye Kaymakamlığı, şehit ailelerine iftar verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 14:40

Burhaniye Kaymakamlığı, şehit ailelerine iftar verdi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, şehit aileleri onuruna Kaymakam Hüseyin Öner tarafından Garnizon Komutanlığı yemekhanesinde iftar düzenledi.

Burhaniye de şehit aileleri için düzenlenen iftar organizasyonuna Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Mümin Ertuğran, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Öztürk’ün yanı sıra ilçe protokolü katıldı.

Kaymakam Hüseyin Öner iftar öncesinde yaptığı konuşmasında, ''Ramazan ayının birleştirici, birlik ve beraberliğimizi pekiştirici günlerinden birini de, ülkemizin, vatanımızın birlik ve bütünlüğünün sağlayıcısı, mimarı olan şehitlerimizin siz değerli aileleriyle paylaşmak istedik. Öncelikle davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Türk Milleti, şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların ailelerine büyük önem vermiş ve onlarla ilgilenmeyi, oların yanlarında olmayı çok önemli bir sorumluluk olarak bilmiştir. Biz tüm kamu kuruluşlarımızla şehit ailelerimizin yanındayız, millet çok yüce bir payenin sahibisiniz, Allah sizlere başka acı göstermesin, hepinize sağlık, afiyetler diliyorum. Saygılarımı sunuyorum”  dedi.

Program, İlçe Müftüsü Hacı Öz’ün yaptığı dua ile sona erdi.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!