Burdur'un ilk kadın vekili olmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Burdurun ilk kadın vekili olmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 12:06

Burdur'un ilk kadın vekili olmak istiyor

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur üçüncü sıra milletvekili adayı Emine Aktaş (41), kentin ilk kadın milletvekili olmak istediğini söyledi.
Eşinin işi dolayısıyla Rize'de oturan 2 çocuk annesi Emine Aktaş, memleketi Burdur'dan milletvekili aday adayı oldu. Aktaş, Ak Parti Genel Merkezi tarafından Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'un ardından üçüncü sıradan aday gösterildi. 2002 yılından bu yana Ak Parti'de siyaset yaptığını söyleyen Aktaş, "İki dönem Rize Belediyesi meclis üyeliği görevinde bulundum. Sayın Cumhurbaşkanımın memleketinde siyaset yapmak şerefine nail dolum. Orada kazandığım tecrübeleri inşallah burada değerli hemşehrilerim için uygulayacağım" dedi.
Gurbetten memleketine hizmet etmek için dönmenin büyük mutluluk olduğunu kaydeden Emine Aktaş, "Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimde Ak Parti olarak hedefimiz 3-0. İnşallah bunu başarmak istiyoruz. Bugüne kadar cumhuriyet tarihinde Burdur'un hiç kadın milletvekili olmamış. Bir ilki başarıp tarihe imza atmak istiyorum. Burdur seçmeninin yüzde 51'i kadın, yüzde 49'u erkek. İnşallah 3-0 hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!