Burdur'da Muhasebeci Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Burdurda Muhasebeci Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 11:44

Burdur'da Muhasebeci Haftası kutlandı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da 1- 7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Burdur'da bu yıl 28'incisi düzenlenen Muhasebe Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serkan Vurgun tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Vurgun burada yaptığı konuşmada serbest muhasebeci mali müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla her yıl 1- 7 Mart tarihleri arasında Muhasebe Haftası olarak kutlandığını söyledi.
Vurgun, "28 yıl önce statüsüne kavuşan serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleği, kurumsallaşma sürecini tamamlayarak, ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimizin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet ediyoruz. Hazineyle mükellef arasında köprü görevi gören, ülkemizin güçlü ekonomisi için güçlü bir mali müşavirlik kurumunun varlığına inanan mali müşavirlik mesleğimizi iş dünyamıza ve ülkemize değer katarak geliştireceğiz, yarınları umutla şekillendireceğiz" diye konuştu.
Törenin ardından Öğretmenevindeki programda mesleğe yeni başlayan 7 serbest muhasebeci ve mali müşavire belgeleri takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!