Burdur'da kooperatifçilik ve uyum eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Burdurda kooperatifçilik ve uyum eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 18:03

Burdur'da kooperatifçilik ve uyum eğitimi

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da Ticaret İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'kooperatifçilik uyum ve geliştirme kursu'na katılanlara belgeleri törenle verildi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi'ndeki törene Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Yakut, Vali Yardımcıları Bahir Altunkaya ve İsmail Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Ticaret İl Müdürü Aylin Cankar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Akan ile kursiyerler katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Akan, açtıkları kursa 114 kursiyer katıldığını belirterek, başarılı olanların belge almaya hak kazandığını söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Yakut, 2000'li yıllardan sonra bakanlık olarak kooperatifçiliğin röntgenini çektiklerini ve gördükleri en önemli eksikliğin eğitim olduğunu kaydetti. Mehmet Yakut, bu eksiği gidermek amacıyla başlattıkları projelerden birinin de kooperatifçilik uyum ve geliştirme kursları olduğunu vurguladı.

Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya da kooperatifçilikte eğitimin önemine vurgu yaptı.

Konuşmalardan sonra aralarından Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya'nın da bulunduğu kursiyerlere belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!