Burdur'da fuar toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Burdurda fuar toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 13:37

 Burdur'da fuar toplantısı

Haberin Devamı

 

BURDUR, (DHA) - BURDUR'da Vali Şerif Yılmaz başkanlığında EMITT Fuarı'na katılım öncesi hazırlıklarla ilgili yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere toplantı yapıldı.

İstanbul'da 26-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 21'inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) Burdur'u temsilen Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası katılıyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteğiyle katılımın sağlanacağı fuarda komşu il olan Burdur ile Isparta yan yana yer alacak.

Fuara katılımla ilgili valilikte toplantı düzenlendi. Toplantıya Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, BAKA Genel Sekreter vekili Abdullah Madenci, İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Süleyman Yaman, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sinan Mesuter ve ilgili kurum personeli katıldı.

Fuarda, kentin yer alacağı alan ve bu alan içerisindeki yapılacak stant düzenlemeleri görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu. Burdur alanı içerisinde kentin tanıtımına yönelik kullanılacak görseller görüşülerek konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması için ilgililer talimatlandırıldı.

Vali Yılmaz, Burdur'un tanıtımına yönelik broşür ve materyaller hazırlanarak fuar alanında tüm turizm acentelerine bu materyallerin dağıtılması için gerekli hazırlığın yapılmasını istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!