Burdur'a hastaneye yer tahsisi

Güncelleme Tarihi:

Burdura hastaneye yer tahsisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 16:12

Burdur'a hastaneye yer tahsisi

Haberin Devamı

 

BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur'a yapılacak 400 yataklı yeni devlet hastanesi için yer tahsisinin yapıldığını söyledi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur'a yapılacak yeni devlet hastanesi için arsa tahsisinin gerçekleştiğini ve 4 Nisan'da proje ihalesinin yapılacağını açıkladı. Petek, "Yeni devlet hastanesinin yeri için Milli Savunma Bakanlığı'na ait olan 241 dönüm araziden, bir kısmını talepte bulunmuş ve talebimiz olumlu karşılanmıştı. Milli Savunma Bakanımız sayın Fikri Işık bey tarafından imzalanarak onaylanan 70 bin metrekare arazinin Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sağlık Bakanlığı'na tahsis işlemleri tamamlanmıştır. Toplam arazi üzerinde yol bölümünden kaynaklı kalan 25 bin metrekare arazinin ise Sağlık Bakanlığı'na tahsisi için şifahi olarak sözünü almış bulunmaktayız. Yatırım programına 300 yataklı olarak alınan yeni Burdur Devlet Hastanesi sayın bakanımızın talimatları ile projede değişiklik yapılarak 400 yatak kapasitesine çıkarılmıştır. Yeni Burdur Devlet Hastanesi için yer tahsisinin gerçekleşmesiyle, proje ihalesi 4 Nisan 2017 tarihinde Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılacaktır" diye konuştu.

Yeni hastanenin bölgenin en modern hastanelerinden biri olacağını vurgulayan Petek, "Sayın bakanımızın tabiriyle 'parmaklarınızı ısıracaksınız' niteliğinde hemşehrilerimize üstün ve kaliteli hizmet verecektir" dedi.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!