Burdur protokolü iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Burdur protokolü iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 14:13

Burdur protokolü iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

BURDUR, (DHA) - BURDUR Belediyesi tarafından kent protokolüne yönelik iftar programı düzenlendi.

Burdur Belediyesi tarafından yenilenen yüzüyle hizmete açılan Burdur Belediyesi Susamlık Tesisleri'nde iftar programı düzenlendi. İftara, Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Burdur Belediyesi meclis üyeleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

Programda konuşan Başkan Ali Orkun Ercengiz, "Ramazan ayı boyunca 35 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz iftarların sonunda bu akşam da sizlerin teşrifleriyle Burdur Belediyesi olarak iftarımızı gerçekleştirdik. Ramazan'ın bolluğu, bereketi bir kez daha 11 ayın sultanı olması nedeniyle bizlere birçok güzelliği yaşattı. Ülkemizin içinde bulunduğu her türlü zorluktan hep birlikte kol kola çıkabilmenin keyfini, onurunu, şerefini yaşarken, yüce Yaradan'dan ağzımızın tadını bozmadan bolluk, bereket ve huzur içerisinde yaşayabilmemizi diliyorum" dedi.

Vali Hasan Şıldak, "Ramazan ayı boyunca ben de aranızda bulundum. Böyle bereketli bir ortamda göreve başlamanın benim için de değişik fırsat oluştuğunu düşünüyorum. İlimizde çok geniş kesimli iftar sofraları dolayısıyla tanıma ve yakından sohbet etme fırsatım oldu. Bu akşam da Sayın Belediye Başkanımızın daveti üzerine bir araya geldik, kendisine teşekkür ediyorum. Bizleri aynı zamanda buradaki değerli insanlarımızla, özel insanlarla bir araya getirdi. Ben ayrıca Ramazan ayımızdaki bu birlikteliğin, bütünlüğün ilimizde hep beraber olmanın uyumlu bir ortam içerisinde çalışmanın da zeminini oluşturduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

İftar programında Başkan Ali Orkun Ercengiz, huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayram'ını ve Babalar Günü'nü kutlayarak hediyeler verdi. İftar programı duayla son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!