Burcunuz, 2015'de başınıza bakalım ne işler açacak?

31 Aralık 2014

Haberin Devamı

Yeni yıla girerken “burçlardan haber vermek” adettir.

Bizim insanımız nüfusa kayıtlı olduğu yeri bilmez ama hangi burca bağlıysa onun bütün inceliklerini, enini boyunu, dört köşesini bilir.

Önceleri ben de bu burç işine inanmazdım.

Ancak Susan Miller ile tanıştıktan sonra bu işe biraz merak sardım. Susan da bana çok şey öğretti.

Özel hayatıma dair bazı şeyleri okurla paylaşmakta sakınca görmüyorum. Susan Miller ile dört ay kadar çıkmışlığım vardır. Bir NASA projesine PR danışmanlığı yapmak için gittiğim Amerika’da tanışmıştık.

Kadın nasıl etkilendiyse benden, daha ilk merhabalaştığımız gece kaldığım Aston Villa Oteli’ne geldi.

“Size bir içki ısmarlamak istedim” şeklinde bahanesi vardı ama siz onu anladınız.

Haberin Devamı

BURÇLARIN DA DİLİ VAR

Susan Miller’in bütün ilgi alanı burçlar. Kadınla başka şey konuşulmuyor. Yattık “Terazi” kalktık “Balık” burcu. Be kızım arada bir yemek tarifinden konuş, başkanınızı çekiştir, Hollywood’dan haber ver.

Bunları hiç aramayın.

Sabah akşam burçları konuşa konuşa biz de “Burçlar Arası Sosyal İlişkiler ve Yükselenler Burçlar Fakültesi’ni” bitirmiş kadar olduk.

O yüzden bazı öngörülerimiz var tabii.

Mesela 2015 yılının Yengeç Burcu’dan olanlar için zor geçeceğini biliyorum. Sebebi de bu Yengeç Burcu tayfasının “kredi kartı ile borçlanmaya” fazla eğilimli olması.

Her zamanki gidişata güvenip çıkaramayacakları kemiği yutacaklar. 2015’de Jüpiter ile Neptün’ün yolları kesişeceğinden “bankacılık sektörü” yükselişe geçecek.

Dolayısıyla Yengeç Burcu’dan olan her üç kişiden ikisinin kartı iptâl edilecek.

***

Yeni yılda Balık Burcu mensuplarının gönül işleri kesat. O yüzden flört etmekten hayır beklemeyip, klasik yöntemlere baksınlar. Görücü usulü onları kurtaracak tek çaredir.

Haberin Devamı

Küçük bir yıldız olan Mars yıldızı “Bakın ben de yükseliyorum”derken Satürn yıldızının tecavüzüne uğrayacak. Bu da Yay Burcu’ndan kızları etkileyecek.

Üzerlerine cinsel soğukluk gelecek. Karşılarına Brad Pitt’e koysalar “elektrik alamadım” diye nazlanacaklar.

İKİZLERİN İŞİ YİNE ZOR

Yeni yılda İkizler denen kaypak burçtan olanları sağlık sorunları bekliyor. En birinci dertleri, popolarında dönen kıl yüzünden “fistül sorunsalı” yaşamaları olacak.

Ayrıca bu burçtan olanlarda “yalancı şahitlik” eğilimi bulunduğu iyi bilinir. O yüzünden, kendilerini adli kurumlardan sakınmazlarsa başları belâya girecek.

Koç gibi Oğlak gibi küçükbaş hayvanların adıyla anılan “davar grubu burçlarının” kız ve oğlanları, bir de Boğa tabir edilen sığır burcundan olanlar renkli bir yıl beklemesinler.

Haberin Devamı

Karşı cinsle ilişkiler konusunda (Tabii para teklif etmezlerse) hiç şansları yok. Bunu bilip, boğazlarından kısmasınlar. Kendilerine “Bilmem ne diyeti” eziyeti uygulamasınlar.

Çünkü bütün yıl kendileri ile başbaşa kalacaklar.

***

Bu yıl sadece Yengeç ve Akrep burcundan olanların şansı var. Eğer yükselenleri, içkinin tesiriyle yükselmiyorsa, bunlara bazı avantajları getirecek.

Hükümet adamlarına yakın durmaları halinde, iş bulma şansları var. Takside girmeyi göze alırlarsa banka kredisi de kullanabilirler.

Biraz sersemce olduklarından evlenecek erkek arayan kızlar için iyi birer av olurlar. Böylesini nereden bulacağız diyen kızlarımıza bir iki tüyo vereyim.

Haberin Devamı

Sevdikleri ülke Pakistan, sevdikleri yemek kuru fasulye pilav, sevdikleri renk kahverengidir.

(Yeri gelmişken yazımızın içine ürün yerleştirmemizi de yapalım.)

Bunların erkekleri Aksaray işi çakma Ray Ban gözlük takarlar, Arka Sokaklar dizisini severler, doğacak ilk çocuklarının adını Feriha koymak isterler.

Tüyolarım bu kadar. Hepinize iyi yıllar dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları