Burcunuz 2 Eylül için ne diyor

Güncelleme Tarihi:

Burcunuz 2 Eylül için ne diyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2015 09:30

Sabah saatlerinde kararsızlık, tembellik veya netleştirilemeyen durumlar söz konusuyken, öğle sonrası saatlerde, parayla ilgili işler, alışverişler, ticaret başlıklı konular başta olmak üzere daha rahat akan ve üretken bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Planlarımızı uygulamaya koyabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Koç
Yarım kalan işleri tamamlamak için güzel bir gün. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan olayların, başlanılan işlerin, sonlandırılan ya da görmezden gelinen şeylerin belli bir amacı olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Şimdi ki hedefiniz ise, bu amacı doğru kullanmak ve ortaya çıkan planlarınızı uygulamaya geçirmek olmalı. Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir. Biraz eğlenceye ihtiyacınız var ve bunun için bazı sözlerinizi ihmal etmek durumunda kalabilirsiniz.Gizli ilişkiler veya gizli yürütülen işler ya da konuşmalar söz konusu olabilir.

İkizler
Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız. Dolayısıyla, çevrenizi faydaya dönüştürmenizi sağlayacak ürün, hizmet veya gayrimenkulleri ortaya çıkartmanız gerekiyor. Alım satım, sunum veya kiralama(ürün, hizmet v.b) için uygun günlerdesiniz. Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç
Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz. Herşeyi kendi başınıza halletmek istiyorsunuz,ama Süpermen hiçbir zaman gerçek değildi! İlginç yolculuklar veya seyahatler söz konusu olabilir.


Aslan
Önemli pozisyondaki kişilerle olumlu görüşmeler yapabilir ve destek sağlayabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz veya planladığınız şekilde bazı şeyleri farklı yapabileceğiniz bir gün. İşe bisikletle mi gitmek istiyorsunuz? Ne güzel! Umarım, TEM otoyolu yol güzergahınızda değildir?


Başak
Önümüzdeki birkaç günü huzurlu ve sakin geçirebilmek ve ilerlemek istediğiniz konularda başarı sağlamak istiyorsanız, ne istediğinizi netleştirmeniz ve gerçekten ulaşılabilir bir hedefe sahip olup olmadığınız konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor. Aksi takdirde lüzumsuz stres yaşanabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Sizin ortaya koyduğunuz plan veya programlarla ilgili fikir almak isteyen ya da fikir vermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir. Şimdilik bu kişileri oyalamanızda fayda var. Zira, birkaç gün içerisinde koşulsuz olarak herkes sizin yolunuzdan ilerlemeye ya da sizin bakış açınızı anlamaya başlayabilir. İmajınızda yapacağınız yenilikler olumlu değişikliklere neden olabilir.

Burcunuz 2 Eylül için ne diyor

Akrep
Bazı konularda gerçekleri size uygun olacak şekilde çarpıtıyor olabilirsiniz veya olduğundan farklı davranan kişiler sizi hayrete düşürebilir. Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Gerekli konularda başvurular yapmak veya girşimlerde bulunmak için olumlu günler.

Yay
Hedeflerinize doğru hızla ilerliyorsunuz, peyniri bulmanıza az kaldı, ama labirentin duvarları olduğunu unutmamalı ve çarpmadan ilerlemeye özen göstermelisiniz. Dümdüz gitmektense, dolaylı, ama rahat yolları seçmek size iyi gelecek. Şekle girmek için spora başlayabilir veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Önünüzde çok sayıda seçeneğiniz var. Ne istediğinize ve neyin sizin için daha uygun olduğuna karar vermeniz gerekiyor. ‘Siz nasıl uygun görürseniz?’denecek başka zamanlarda olacaktır. Şu an kendi faydanızı düşünme zamanı. Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Kova
Belli konularda yapılacak anlaşmaların yazıya dökülmesi gerekiyor. Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir. Bugünlerde daha rahat davranmaya çalışmalısınız. Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız. Ancak, şu an bu yönlendirmelerde bulunmak için çok erken. Sakin lütfen.

Balık
Bugünlerde vereceğiniz bağlayıcı sözleri ya da altına imza atacağınız anlaşmaları daha dikkatle incelemeniz, altında yatan gerçekleri görmeye çalışmanız, neye onay verdiğinizi netleştirmeniz, detaylara hakim olmanız gerekiyor. Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz. Denge ihtiyacı ön planda.

Haberin Devamı

Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlık, tembellik veya netleştirilemeyen durumlar söz konusuyken, öğle sonrası saatlerde, parayla ilgili işler, alışverişler, ticaret başlıklı konular başta olmak üzere daha rahat akan ve üretken bir gündeyiz. Planlarımızı uygulamaya koyabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!