Burcu Esmersoy: Tersim Cidden Çok Pistir

Güncelleme Tarihi:

Burcu Esmersoy: Tersim Cidden Çok Pistir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 19:40

Sunuculuk ve oyunculuk yapan Burcu Esmersoy, karakterini anlattı. Kariyerinde birçok yerde başarılı işler ortaya koyan Esmersoy, kişiliği ile ilgili konuşurken oldukça açık ve samimiydi. İşte Burcu Esmersoy'un karakteri...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde bir dergi için konuşan Burcu Esmersoy, karakteri hakkında samimi konuşmalar yaptı. Esmersoy: "Kimsenin karşısında eğilip bükülmem. Tersim cidden çok pistir. Beni sinirlendiren zatın, olay mahalinden hemen uzaklaşması kendisi için hayırlı olur. " şeklinde konuştu.

Bu konuşmaları ile sinirlendiği zaman onu sinirlendiren kişinin hemen uzaklaşmasını açıkça ifade eden Esmersoy, her zaman göründüğü kadar sakin olmadığının sinyalini verdi.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Güzel sunucunun tam ismi Kamile Buru Esmersoy' dur. Esmersoy, 1976 yılında İstanbul' da dünyaya geldi. Beşiktaş Lisesinden mezun olup İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünü bitirdi ve New York Üniversitesi' nde Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında güzellik yarışmasına katılarak "Miss International" seçildi ve Türkiye' yi Japonya' da temsil ederek "Dostluk Güzeli" oldu. Sunuculuk ve oyunculuk alanlarında başarılı işler yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!