Burç'ta bayrak ikinci kuşakta

Güncelleme Tarihi:

Burçta bayrak ikinci kuşakta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 11:02

Burç'ta bayrak ikinci kuşakta

Haberin Devamı

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'ne bağlı Sığacık'ta hizmet veren Burç Restoran'da yönetim ikinci kuşağa geçti. İşletmeci Altan Özdemir, bayrağı babası Sadık Özdemir'den devraldı.
Özel ürünleriyle lezzet tutkunlarının vazgeçemediği bir mekan olduğunu belirtitği Burç Restoran'daki gençleşme ile hizmet ve ürün kalitesinden ödün verilmeden hizmet vermeyi sürdüreceklerini söyleyen Altan Özdemir, "Bayrak değişimi ile birlikte müşteriyi etkilemeden ara ara yapılan yeniliklerle, dört bir yanı açık, bir tarafı denize sıfır, bir yanı kale manzaralı, diğer yanları ise parkı gören mekanımız daha da işlevsel hale getirildi. Mekanın iç ve dış bölümlerinde iyot kokusunun yoğun hissedildiği, balıkçı ve gezi teknelerinin renk cümbüşü arasında, zaman zaman püfür püfür esen rüzgar eşliğinde, leziz deniz mahsülleri yiyip, sıcak sohbet imkanı arayan dostlarımızı bekliyoruz" dedi.
Altan Özdemir, restoranda her sabah 09.00'da güleryüz, kaliteli ürün, dört dörtlük servis ise hizmet vermeye kahvaltı ile başlayıp 02.00'ye kadar açık kaldıklarını söyledi. Kışın 200, havanın güzel olduğu günler ve yazın ise 300 kişiye aynı anda hizmet verilebildiklerini, Alkol alanlara talepleri halinde İzmir'e kadar verilen servis hizmetirir devam ettiğini belirtti.
HEPSİ MEKANA ÖZEL
Burç Restoran'daki lezsetler arasında; fava, kabak, közde patlıcan, şevketi bostanlı ot tabağı, al biber, kuki, deniz fasulyesi, deniz börülcesi, tereyağlı karides, midye dolma, enginarlı levrek sarma, ballı kalamar, hellim peynirli levrek sarma, semizotlu ezme, patlıcan ezme, közlenmiş paprika biber, kuru börülce, tarla börülce, patlıcan salatası, levrek marin ile mevsimine göre salata, zeytinyağlı ve mezelerin bir bölümünü oluşturuyor. Tadılması gereken ürünlerin başında ise Cittaslow pazı sarma ve Cittaslow- erişteli deniz mahsülleri, deniz kabuğunda balık kokoreç, balık tantuni, sandal sefası, levrek lokma, semizotlu sübye, ekşili kalamar, şarap soslu midye ve deniz ürünlerinden Cittaslow-testi kebabı geliyor.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!