Burçların yaka silktiren huyları | Astroloji

Güncelleme Tarihi:

Burçların yaka silktiren huyları | Astroloji
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 12:13

En yakın arkadaşınızın veya sevgilinizin burcu hangisi? Her burcun kendine özel iyi ve kötü yanları var. Peki siz burçların kötü özelliklerinden haberdar mısınız? İşte işin içine biraz da mizah katarak oluşturulmuş, burçların çekilmeyen, en kötü yanları...

Haberin Devamı

KOÇ (21 MART-20 NİSAN)

Koç burcundan birine aşık olmaya kalkmayın. çünkü eğer öyle bi gaflete düşerseniz sizi ızdırap, çile ve gözyaşı dolu günler bekliyor demektir.

Koç’ların kötü huyları : Bencil , kendini ön planda tutan atılgan , çabuk sinirlenen, kavgacı, kaba.


BOĞA (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Dünyaya inat yapmak için gelmişlerdir. inadını göstermek için fırsat kollar. Yanına yaklaştığınızda bir boğa gibi saldırı hazırlığı yapar ve daha kurduğunuz ilk iletişimde inadını gösterir.

Boğa’ların kötü huyları : Tembel, hoşgörüsüz, can sıkıcı, değişmez görüşlü,esneklikten yoksun, inatçı, obur.


İKİZLER (22 MAYIS - 21 HAZİRAN)

Örneğin tiyatroya gideceksin,bir dakika önce geleceğim dediyse gelmeyeceğim diye tutturur. bir dakika sonra yine gidelim demeye başlar. Allah da sabır verir ama nereye kadar?

İkizlerin kötü huyları : Değişken,huzursuz, kurnaz, yersiz bir biçimde meraklı, kararsız iki yüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan.

Haberin Devamı

2015’te Balık burcunun neler bekliyor



YENGEÇ (22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ)

Çok romantik bir burçtur. o kadar ki sevdiğini çiçek yağmuruna tutar. bir süre sonra çiçek alacak parası kalmaz,kredi kartlarına başvurur ve borçları giderek artar.

Yengeç’in eksi yönleri : Aşırı duygusal,fazla heyecanlı,alıngan çabuk sinirlenen, değişken, somurtkan,kendi kendine acıyan, bağışlamaz, denesiz, dağınık, övgüye dadanamayan, zayıf bir karakteri gizleyen katı dış görünüşlü.


ASLAN (24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS)
Aynada kendini seyredip durur. gittikleri her ortamda dikkat çekicidirler ve bu yüzden de çok havalıdırlar. havalarından yanlarına yaklaşılmaz.

Aslan’ın eksi yönleri : Dogmatik, kabadayı, kendini büyük gören, züppe, hoşgörüsüz, sabit fikirli, kibirli, iktidar delisi


BAŞAK (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)

Temizlikle kafayı bozmuştur. herşey temiz olmalıdır. bu konuyu o kadar ileri götürmüştür ki,yaptığı temizlikle de yetinmez ve yerlerde kalan ili üç tane toz zerreciğinin peşine düşer.

Başak’ların eksi yönleri : Kuruntulu, ince eleyip sık dokuyan, geleneklere aşırı bağlı, zorluk çıkaran, önemsiz şeyler üzerinde fazlaca duran.
Başak burcunda doğan kişiler çalışkan ve pratik kişiler olup yaşamlarında en önemli şeyleri işleridir.

Haberin Devamı

Osmanlıca burç isimleri



TERAZİ (24 EYLÜL - 22 EKİM)

Teraziler eğlenmeye bayılır. işleri güçleri eğlenmektir. sabah kalkar eğlenirler akşam yatar eğlenirler. hayatları eğlenmekle geçer. teraziyle dolaşan tiplerde eğlenmek zorundadır.

Terazi’lerin eksi yönleri : Kararsız, kinci, havai, değişken, flörtçü, kolay etkilenebilen, safdil.


AKREP (23 EKİM - 22 KASIM)

Akreple çıkıyorsanız ya da aynı ortamda bulunuyorsanız ayvayı yediniz demektir. çünkü bu akrep mutlaka bi sebep bulup sizi ananızdan doğduğuna pişman edecektir. bunu yapmak için neden bulmak da da zorlanmaz. çünkü neden bulamadığında bunu kendisi icad eder.

Akrep’lerin eksi yönleri :
Kıskançlık,gizlilik,kuşkuculuk,inatçılık, başına buyrukluk.


YAY (23 KASIM - 22 ARALIK)

Haberin Devamı

Yay burcu insanları her konuda fikir beyan eden nadide insanlardır. onların her konuda görüşü vardır. ilgi alanlarına girmeyen konu yoj gibidir.


Yay’ların eksi yönleri : Abartıcı, huzursuz, aşrı uçlarda, dikkatsiz, fazla iyimser, sorumsuz, kaprisli, taşkın, patavatsız.


OĞLAK (23 ARALIK - 20 OCAK)

Dere tepe dolaşan bi deli görürseniz bilin ki o oğlaktır. oğlak özgürlük adına her haltı yer. paraşütten atlar su kayağı yapar içi timsah dolu bir nehirde yüzer dağlara tırmanır... uzatmayalım bütün delilikler ve saçmalıklar ondadır.

Oğlak’ların olumsuz huyları : Katı görünüşlü, çok kesin tavırlı, kötümser, tutucu, basit, cimri.


KOVA (21 OCAK - 19 ŞUBAT)

Haberin Devamı

Kovalar entellektüel kişilikleriyle dikkat çekerler. sanat,ekonomi,siyaset ve daha pek çok konuda bilgi sahibidirler ve bunu da her ortamda göstermek isterler. Bu kişilerin en büyük yanılgılarıda şudur: Kendilerini herkesin ilgiyle dinleyeceğini sansalar da nefret ve kinden başka duygu uyandırmazlarbu tiplerden herkes nefret eder.

Kova’ların eksi yönleri : Anlaşılmaz, dik kafalı, usulsüz, sabit görüşlü, huysuz, geleneklere karşı gelen.


BALIK (19 ŞUBAT - 20 MART)

Sürekli hayal kuran bir sevgili arıyorsanız balık tam size göre ama nedense bunu söylemeye dilimiz varmıyor. Çünkü bu hayaller bir süre sonra sizin için sıkıcı itici ve hatta çıldırtıcı noktaya gelecektir

Haberin Devamı

Balık burcunun olumsuz yönleri : Balık burcu insanlarının olumsuz özellikleri arasında kararsız olmaları, tembel olmaları ve hastalık hastası olmaları vardır. Sürekli değişkenlik gösterirler ve monoton bir yapıya sahiptir. Bağımlıkları aşırılığa varabilir.

ŞANS NOKTASI NEDİR?


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!