GeriSeyahat Burçların ekonomisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Burçların ekonomisi

Burçların ekonomisi

Astrologlar, yıldızların ve burçların 1998'de nasıl bir ekonomik yapı çizeceğini hesapladılar. Yıldızlara göre hemen hemen tüm burçlar, parasal açıdan sorunsuz bir yıl yaşayacak. Geçen yılın en çok konuşulan mankeni Tyra Banks da yeni yılda parasına para katacak. Bir başka deyişye yıldızlar, geçen yıl Zeki Triko'nun mayolarını tüm dünyaya tanıtan Tyra Banks için 1998'de de parlıyor...

KOÇ

Kemer sıkılıyor

İş değişiklikleri hayatınıza canlılık getirecek. Arkadaşlıkla para arasında kesin bir ayrım yapacak ve biraz kemerinizi sıkmak zorunda kalacaksınız.

BOĞA

Para kokusu

Paranın kokusunu çok kolay alıyorsunuz. Borca girmeye cesaret edemediğiniz için banka hesabınızda artış yaşanıyor. Büyük alışverişlerinizi kasım ayına erteleyin.

İKİZLER

Unutkanlık kötü

Aklınızda bir yığın plan yapıyorsunuz. Kârlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak rutin işlerinizi unutmayın. Faturaları zamanında yatırmak gibi..

YENGEÇ

Lüks harcamalar

Bu yıl büyük alışveriş ve lüks tüketim konusunda dikkatli olun. Ek işlere başvurduğunuz halde ekonomik rahatlama yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

ASLAN

Gelirde artış

1998'te geliriniz çoğalıyor. İyi şeyleri gözünüze kestirmekte ustasınız, ama bunlar hep pahalı şeyler olmak zorunda mı? Paranızı iyi değerlendirmelisiniz ki, gelecekte de size faydası olsun.

BAŞAK

Büyük oynayın

Bu yıl büyük oynayabilir, büyük kazanabilirsiniz. Ev alabilir ya da bir işe ortak olabilirsiniz. Mayıs ayında terfi edebilir, Temmuz ayında maaşınızda artış yaşabilirsiniz. Mayıs ayında terfi edebilir, temmuz ayındanda maaşınızda artış yaşabilirsiniz.

TERAZİ

Şansınızı deneyin

Sonunda ertelediğiniz isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ama yine de paranızı harcarken dikkatli olmakta fayda var. İşinizde terfi edebilir, beklenmedik bir yerden elinize para geçebilir.

AKREP

Başarı ve mutluluk

Nisan ayından itibaren çabalarınızın meyvalarını toplayabileceksiniz. 21 Ekim'den itibaren yatırım yapabilir, ev yada otomobil satın alabilirsiniz. Yıldızlarınız başarı ve mutluluk müjdeliyor.

YAY

Para geliyor

Bir mıknatıs gibi parayı çekiyorsunuz. Bütün finansal girişimleriniz başarılı olacak. Bu yıl maddi açıdan şanslı bir yıl yaşayacaksınız.

OĞLAK

Düze çıkılıyor

Çok dikkatli ve yeteneklisiniz. Bu sayede güven uyandırıyor ve başarılı oluyorsunuz. Tüm darboğazları geçecek, mali durumunda iyileşme yaşayacaksınız.

KOVA

Giderler artıyor

İlginç ve yaratıcı fikirleriniz sayesinde para kazanmak için yeni yollar buluyorsunuz. Banka hesabınız kabarırken, giderlerinizde de artış yaşanıyor. Yine de dikkatli olmalısınız.

BALIK

Güneş tutulması

Mali açıdan sizi iyi bir yıl bekliyor. Ev değiştirebilir ya da ev satın alabilirsiniz. 26 Şubat tarihinde yaşanacak güneş tutulmasının ardından işinizde terfi edebilirsiniz.

False