Burçlar ve Rüyalar

Haberin Devamı

Koç

İsteklerinizin yerine gelmesi için bazı şeylerden vazgeçmeniz gerektiğini anlayacağınız bir haftadasınız. Herkesin eşit şartlara ve kontrole sahip olacağı ilişkiler kurulabilir.

Boğa

Aşk hayatınızın ve evinizin ön planda olacağı bir haftadasınız. Alışılmadık bir davet, ideal partnerinizle tanışmanıza vesile olabilir. Maddi kâr veya kazançlar söz konusu olabilir.

İkizler

Bu hafta geçmiş yaraları sarıp acıları unutarak huzurlu ve mutlu bir yaşama geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca önemli bir tartışma ortamında partnerinizin duygularını açıkça ifade etmesini sağlayabilirsiniz. Ani harcamalar bütçenizi sarsabilir.

Yengeç

Bir sorunun çözülmesine yardım eden sözleriniz, gücünüzü artırmanızı sağlayabilir. Maddi alanda sonuçlanmasını beklediğiniz konular, bu hafta içinde hallolabilir.

Aslan

Haberin Devamı

Partnerinizi olduğu gibi kabul etmemeyi sürdürürseniz, ilişkiyi sonlandırma seçeneği gündeme gelebilir. Partnerinizi çok seviyor olsanız bile uzlaşmakta zorlandığınız durumlar olabilir.

Başak

Bu hafta burcunuza geçecek olan Güneş, her alanda güçlenmenize yardım edecek. Alışılmadık türde bir aşk sizi hazırlıksız yakalayabilir veya aşk hayatınızı istediğiniz kaliteye çıkarabilir.

Terazi

İyimser tavırlarınızın doğru kişileri hayatınıza taşıyacağı bir haftadasınız. İşinizle bağlantılı aşklar söz konusu olabilir. Tatil sonrası yoğun çalışmalarınız maddi kazanca dönüşebilir.

Akrep

Belli bir amaca odaklanacağınız bir haftadasınız. İyimserliğiniz, sizi diğerlerinden farklı kılacak. Burcunuza geçiş yapacak olan Mars, ilişkinize farklı bir gözle bakmanızı sağlayabilir. Beklediğiniz haberleri alarak şanslı bir döneme giriş yapabilirsiniz.

Yay

Bu hafta plan yapmaya son verip olayları akışına bırakmanız, daha fazla eğlenmenizi sağlayabilir. Eğer aşkı arıyorsanız, bir ilişkiden ne beklediğinizi düşünmenizde fayda var.

Oğlak

Başkalarının arkadaşlığından kim olduklarına bakmaksızın keyif alacağınız bir haftadasınız. Ancak bu durum, arkadaşlıklarınızın uzun vadeli olacağı anlamına gelmiyor. Tatil bitiminde siz farkında olmasanız da iş hayatınızın ilerlediğini göreceksiniz.

Kova

Haberin Devamı

Kendinizi olduğu kadar çevrenizdekileri de rahatlatmak ve eğlendirmek isteyeceğiniz bir haftadasınız. Özel hayatınızda belirsizliklerden kurtulup liderliği ele almanız gerekebilir. Bayram sonrası kariyeriniz için doğru olmadığını düşündüğünüz bir durumu bertaraf edebilirsiniz.

Balık

Başkalarına yardım etmek istediğiniz bir haftadasınız ama kendinize ve yakın çevrenize ait sorunları da ihmal etmemelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız bir adım atmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları