Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 21:20

'Poyraz Karayel' dizisinde başlayan ilişkileri dolu dizgin devam eden İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, önceki akşam yemekte görüntülendi.

Haberin Devamı

Kanal D’nin en çok izlenen 'Poyraz Karayel' dizisinin setinden başlayan aşkları devam eden Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, Perşembe akşamı, birlikte yemek yedi. Yaşadıkları aşkla gündemden bir türlü düşmeyen çiftin başrolünü paylaştığı dizinin başarısı da her geçen gün daha da artıyor.

Birbirlerine son derece yakıştırılan ve herkes tarafından beğenilen bir çift olan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, uzun zamandır birliktelik yaşıyorlar. İllişkileri yolunda giden ve önceki gün akşam yemeğinde keyifli halleri gözlerden kaçmayan Terzioğlu ile Kaleli'nin ne zaman evlenecekleri ise merakla bekleniyor.

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli evleniyor mu

Haberin Devamı

Son zamanlarda haklarında sık sık evlilik haberleri çıkan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, restoran çıkışı gazetecilere konuştu. İlişkilerini doya doya yaşadıklarını ve henüz evlilikle alakalı planlarının olmadığını ifade eden Terzioğlu, “Bu aşk evliliğe gider mi?” sorusuna “Şu an her şey yolunda gidiyor” bakalım zaman her şeyi gösterir” dedi.

BAKMADAN GEÇME!