Buraya kadar

Güncelleme Tarihi:

Buraya kadar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 1998 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Trabzonspor'un Galatasaray maçında oynadığı futbola bakıyorum ve geçmişteki birkaç maçı hatırlıyorum. İşin ilginç yanı şu. Bu maçta oyuncular, yüreklerini ortaya koydular ve olağanüstü çaba sarfettiler. Hele ilk yarıda Trabzonspor sahanın tek hakimiydi. Kalesinde iki top gördü, defansın hatasından bunun biri gol oldu. Ama Hami'nin muhteşem frikiğinin dışında gerçekten çok pozisyon buldular ancak sonuç alamadılar.

İkinci yarıda Galatasaray, artık beraberliğin kendisine yaramayacağının bilincinde hareket ederek rakibinin üzerine çullandı. Okan'ın, B.Hakan'ın sahada geze geze top oynayan Hagi'nin ustalıklı topları Galatasaray'a bolca pozisyon kazandırdı. Ancak sonucu ileri uç adamları çözebilirdi, Galatasaray'da da dün akşam bu bir hayli kısıtlıydı.

Dün akşam Trabzonspor için lige ‘‘devam mı, tamam mı’’ olayı vardı. Matematiksel de olsa alınabilecek her üç skorda her iki takımın da şansı olsa bile Trabzonspor'un bana göre kendi evindeki bu beraberliği lig şampiyonluğu yarışının Trabzonspor açısından noktalanması demektir. Beni asıl üzen ne biliyor musunuz, keşke Trabzonspor Altay ve Ç.Dardanel maçlarında da böyle yürekli oynasaydı da kaybetseydi. Ama maselef bunu beceremediler ve olayı Galatasaray maçında hatırladılar. Onun da sonu hüsran olduğuna göre bana göre Trabzonspor'a geçmiş olsun. Bundan sonra oynanacak maçlar Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyamaz.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!