Burak'la mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Burakla mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 08:59

“Dila Hanım” dizisinin başrol oyuncusu Hatice Şendil, Sedir dergisinin sonbahar sayısı için Kemer Golf&Country Club’ın golf sahasında objektif karşısına geçti. Genç oyuncu hem poz verdi hem güzellik sırlarından doğa ve hayvan sevgisine her yönüyle kendini anlattı.

Haberin Devamı

? Modayla aran nasıl?
- Modayı seviyorum ama gustosu, tarz ve tavrı olan stiller daha çok hoşuma gidiyor. Maskülen tavırlar, net çizgiler ve güçlü kombinler vazgeçemediklerim.
? Nerelerden alışveriş yaparsın?
- “Dila Hanım” dizisinin çekimleri için Adana’da olduğum için, set aralarında alışveriş yapmak için genelde yakınlardaki mağazalara gidiyorum. Ama tatile çıktığımda daha çok alışveriş yaptığımı fark ettim son zamanlarda. En son Dubrovnik’ten güzel takılar, çantalar, hatta dekoratif maskeler aldım.
? Genellikle neler almayı tercih edersin?
- Gözüme çarpan şeyleri... Bunlar genelde ev aksesuvarları, modern ve vintage detaylı şapkalar, gözlükler oluyor. Hiçbir zaman “Alışverişe gidiyorum” diye evden çıkmam.
İSTANBUL’A GÜNÜBİRLİK
GELİP DÖNDÜĞÜM OLUYOR
? Hem “Karadağlar” hem de “Dila Hanım” dizilerinde güzel, net kadınları oynuyorsun. Bu rollerin kendi karakterine de benzeyen yanları var mı?
- Bunun bir karakter meselesi olduğunu düşünmüyorum. İnsanın hayatta yaşadıkları ve sorunlarla başa çıkabilme yolları ile ilgili bir durum. Onları nasıl göğüslediğin ve nasıl durmak istediğinle alakalı. Dila’ya bazen çok üzülüyorum, çok acıyorum. Onun yaşadıklarını yaşamak istemezdim. Ama her şeye rağmen onun güçlü olma, ayakta durma isteğini de içimde yaşatıyorum. Bu beni daha da güçlü kılıyor galiba.
? Dizinin çekimleri başladığında Adana-İstanbul hattında nasıl bir hayatın oluyor?
- İlk sene çok zorlandım. Ailemi, sevdiklerimi arkamda bırakıp başka bir dünyaya göç eder gibi hissettim. Ama sonrasında çok duygusal yaklaştığımı fark ettim. Ayrıca onları çok özlediğimde günübirlik geliş gidişlerim bile olabiliyor. Şu anda ikinci senemize giriyoruz, çok şükür her şey yolunda.
? Uzun zamandır oyuncu Burak Sağyaşar’la birliktesin. Nasıl gidiyor ilişkiniz?
- Burak’la birbirimizi zaten biliyor ve tanıyorduk. “Karadağlar” seti tabii ki daha da yakınlaşmamıza ve birlikte çok fazla vakit geçirmemize sebep oldu. Her şey çok yolunda ve iyi gidiyor. Mutluyuz,
huzurluyuz, önemli olan da
bu zaten.

Haberin Devamı


KÖPEKLERİMLE HER DUYGUYU PAYLAŞIYORUM

Haberin Devamı

Benim gibi hayvansever arkadaşım çok. Burak (Sağyaşar) ve benim de bir French Bulldog ile bir Labrador cinsi köpeğimiz var. Buddy ve Paa’yi artık Instagram’dan herkes tanıyor. Onlarla her duygumu paylaşabiliyorum. Benim her duyguma karşılıksız cevap veriyorlar. Konu itaat etmek değil, iletişimlerin ve duyguların paylaşımı... Birbirimizi bu yüzden çok seviyoruz. Evden içeri girdiğimde her gün aynı heyecanla beni karşılayan ve hoş geldin diyen bir canlının olması çok güzel.

CİLDİMİ SÜTLE TEMİZLİYORUM

Cildimi mutlaka çok temiz tutarım. Her gün sütle temizlerim. Her zaman herkesin tavsiye ettiği gibi bol su içerim, çünkü çok faydalı... “Dila Hanım”ın çekimleri sırasında çok at bindim, harika bir spor. Bir de bütün yazımı yüzerek geçirdim. Beslenme benim için çok önemli. Kaliteli ve sağlıklı uyku, protein ağırlıklı bir beslenme programı beni dengede tutuyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!