Burak'ın sözleri krizin belgesi!

Güncelleme Tarihi:

Burakın sözleri krizin belgesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 14:41

Burak Yılmaz’ın, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink hakkında sarf ettiği sözler hali hazırda var olan bir tartışmanın daha da büyümesine neden oldu.

Haberin Devamı

Çin’in Beijing Guoan ekibine transfer olan ve bu hafta sonu da ilk lig golünü kaydeden Burak Yılmaz, 360 televizyonunda Telegol programına özel açıklamalarda bulundu. Yıldız ismin Riekerink hakkında söylediği sözler biraz geri planda kalsa da aslında Galatasaray’da var olan büyük bir kutuplaşmanın iyice gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Burak, bir dönem Çin’de de görev alan Riekerink için, “Riekerink’i tanımıyorum. İlla ki bir kariyeri vardır. Galatasaray’ın başına gelmek kolay değil. Çin’de hiç duymadım. Hollandalı galiba. Sneijder tanıyordur” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da bir süredir Sneijder ile Selçuk İnan arasında bir anlaşmazlık yaşandığını biliniyor. Selçuk’un en yakın arkadaşı Burak Yılmaz’ın da Riekerink hakkında yorum yaparken Sneijder’e dokundurması bu gerginliğin en net göstergesi. Medyaya yansıyan haberlerde Riekerink'in Sneijder tarafından Galatasaray'a getirildiği iddia ediliyordu.

Haberin Devamı

Selçuk ile Sneijder arasındaki gerginlikler sezon boyunca çeşitli yollarla da basına yansıdı. Bu ay içinde oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinde forma giyemeyen Sneijder ile Selçuk’un tribünlerde ayrı ayrı yerlerde oturmaları ve hiç selamlaşmamaları medyada geniş yankı bulmuştu.

Burakın sözleri krizin belgesi

Yine 13 Şubat 2016’da Mersin İdmayurdu ile oynanan lig maçında Sneijder ile Selçuk arasında frikik tartışması yaşanmış, Sneijder frikiği Selçuk’un kullanması üzerine kendini oyundan aldırmıştı. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!