Burak Yılmaz'ın idmanına taraftar akını

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmazın idmanına taraftar akını
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 14:35

Çin'de Beijing Guoan'la anlaştıktan sonra sakatlığı sebebiyle resmi maçlarda oynayamayan Burak'ın iyileşmesi Çin ekibini sevindirdi. Burak Yılmaz'ın takımla çalıştığı idmana Beijingli taraftarlar akın etti.

Haberin Devamı

Beijing Guoan'ın yolunu dört gözle beklediği Burak Yılmaz, sonunda takımını sevindirdi. Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Çin ekibine transfer olan golcü futbolcu, takımının ilk iki lig maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Sarı yeşilliler bu iki maçta bir tek gol bile atamazken, Burak'ın bir an önce iyileşmesini beklemeye başlamıştı. Cumartesi günü son şampiyon Guangzhou Evergrande ile karşı karşıya gelecek olan takımda, zorlu maça üç gün kala oyuncudan iyi haber geldi.
Bir süredir ancak bireysel olarak çalışabilen Burak Yılmaz dün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik direktör Zaccheroni'nin, sağlık ekibine talimat verdiği yıldız forvetin geri dönüşü Çin basını tarafından 'Beijing Guoan için iyi haber' şeklinde duyuruldu.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR AKIN ETTİ!
Burak Yılmaz'ı görmek isteyen taraftarlar tesislere geldi. Antrenman sahasını çevreleyen tel örgülerin ardından idmanı takip eden Guoan taraftarı, yeni yıldızlarını ilk kez izleme şansı buldu. Bazı taraftarlar sık sık telefonlarıyla fotoğraf çekti.

BAKMADAN GEÇME!