Burak Yılmaz'dan imalı açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmazdan imalı açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 22:04

Galatasaray'dan Çin'in Beijing Gouan takımına transfer olan Burak Yılmaz, Torku Konyaspor maçı sonrası imalı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Locadan izlediği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Burak Yılmaz, transferin henüz kesinleşmediğini vurgulayarak, "Çin'de yeni yıl tatili olduğu için 2-3 gün her yer kapalı. Onun için imzalar atılmadı. Bu bir transfer, imzalar atılmadan hiçbir şey kesinleşmiş sayılmaz" dedi.

İsim vermeden Galatasaray yönetimine göndermede bulunan Burak, "Gönül ister ki başkaları açıklama yapsın ama ben açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Benim için çok zor bir durum. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yapıp hem sizin sorularınızı cevaplayacağım hem de kendi düşüncelerimi anlatacağım. Basın toplantısında her şeyi ama her şeyi anlatacağım" diye konuştu.

ÖZYALÇIN: BURAK KENDİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜ
Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın ise Burak Yılmaz'ın kendi geleceğine yönelik bir karar aldığını aktardı.               

Haberin Devamı

Burak'ın çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu anlatan Özyalçın, "Şampiyonluklarımızda büyük emeği var. Türk sporu için de sembol olmuş bir isim. İleri yaşında iyi bir teklif geldi ve değerlendirmesi lazım. Galatasaray da değer kazanacak. Finansal fair-play içinde ekonomik sıkıntılar var. Bilmeyen kalmadı. Bu transferin kulübe artı değeri var. Burak'ın da kendi istikbaline yönelik tasarrufu var. Saygı duyuyorum, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!