Burak Yılmaz'dan anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmazdan anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 15:34

Milli Takım golcüsü Burak Yılmaz'dan anlamlı bir destek geldi. Milli golcü, Hırvatistan maçında giyeceği formayı Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği'ne bağışları. Derneğin satacağı formadan elde edilecek gelir, Bağcılar'da yapımı devam eden engelsiz yaşam merkezine aktarılacak,

Haberin Devamı

Türkiye, Hırvatistan maçına kilitlenirken, Burak Yılmaz'dan anlamlı bir çıkış geldi. Milli golcü, önemli bir sosyal sorumluluk desteğinde bulundu. Burak Yılmaz, Hırvatistan maçında giyeceği formayı ayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği'ne bağışladığını açıkladı.  

Fatoş Altınbaş Sarıgül, Ayşegül Toplusoy gibi isimleri yönetiminde yer aldığı dernek ise, Burak'ın formasını derneğin @hayatpaylasim hesabından satışa çıkracak.

Satışı yapılacak formadan elde edilen gelir, engelliler yararına kullanılac. Anılan gelir, Bağcılar'da yapımı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi'ne aktarılacak.

Burak Yılmazdan anlamlı destek

Engelsiz Yaşam Merkezi tamamlandığında böyle olacak.
20 milyon lira bütçeli Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, bir dizi önemli proje geliştirdi. Dernek, çalışmalarını  "Binlerce yürek kocaman gülümseyecek" ana teması ile sürdürüyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!