Burak Yılmaz imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmaz imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2008 16:35

Vestel Manisaspor, Antalyaspor formasını giydiği dönemde alamadığı Burak Yılmaz'ı, Beşiktaş'tan transfer etti.

Haberin Devamı

Holosko'ya karşılık 5 milyon Euro ve Koray Avcı ile birlikte Ege ekibine verilen genç golcü, uzun süren pazarlıkların ardından bugün yeni kulübüyle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, "Burak'ı önceki yıl Antalyaspor'dan almak için 3.5 milyon Dolar önermiştik ama Beşiktaş elini bizden çabuk tutmuştu. Biraz geç de olsa Burak'ı renklerimize bağladığımız için çok mutluyuz. Önümüzdeki günlerde Koray'la anlaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Vestel Manisaspor'a gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Burak Yılmaz ise, "Manisaspor beni daha önce de istemişti. Kısmet bugüneymiş. Bundan sonra gollerimi Vestel Manisaspor için atacağım" diye konuştu. 4 Kez A, 12 Ümit ve 55 kez Genç Milli Takım formasını giyen 22 yaşındaki futbolcu, Euro 2008'da ay yıldızlı ekipte yer almayı istediğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Bu arada Denizlisporlu Allyson ve kulübü ile her konuda anlaştıklarını dile getiren Semih Vardarer, takımla birlikte antrenmanlara çıkan Brezilyalı futbolcunun eksik bir evrakının gelmesi halinde yarın sözleşme imzalayacağını söyledi. Sezon başında transfer edilen Dvornik ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Vardarer, şu ana dek kendisine kulüp bulamayan Zelenka'yla önümüzdeki hafta görüşüp mukavelesini fesh edeceklerini ifade etti. Semih Vardarer, transfer dönemi bitmeden bir santrfor ve bir stoper almayı planladıklarını bildirirken, yönetimin Bursaspor'un golcüsü Tüm'la ilgilendiği öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!