Burak Satıbol: Kiloların çok ekmeğini yedim

Güncelleme Tarihi:

Burak Satıbol: Kiloların çok ekmeğini yedim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 12:39

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, oyuncu Burak Satıbol oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Burak Satıbol, samimi açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Kiloların çok ekmeğini yedim
Kilolu olmasından dolayı hiç bir zaman mutsuz ve rahatsız olmadığını belirten Burak Satıbol “Kilolu olmamla ilgili hiç bir zaman bir takıntım olmadı. Kilo bana o kadar çok şey kazandırdı ki hayatım boyunca bunu anlatamam. Sadece son dönemde yaş ilerledikçe sağlık açısından zararını göreceğimden korkuyorum. Bundan sonra verirsem kilo veririm diyorum. Kilonun ve kilolu olmanın çok ekmeğini yedim” dedi. 

Ahmet ve Murat ile yeniden bir aradayız
Yaz aylarında Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçeceklerini belirten Burak Satıbol “Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Selçuk Aydemir ile bir ekibiz. Fakat insanlarda bu adamlar ne yaparsa birlikte yapar algısı oluştu. Verdiğimiz bu aradan sonra tekrar ben bu ekibin arasındayım. Yazın bir sinema filmi çekiyoruz. Daha sonra başka projelerde olucak. Yazın çekimler başlayacak ve ocak ayında vizyona girecek bir film.  Ama ‘Düğün Dernek 3’ olmayacak. Bir dizi de düşünülüyor. Ama dizinin mecrası televizyonda mı yoksa internet üzerinden mi olacak. Bu daha üzerinden tartışılan bir konu” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!