Burak Özçivit, dönerci dükkanını satamadı

Güncelleme Tarihi:

Burak Özçivit, dönerci dükkanını satamadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 12:05

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Levent’teki dönerci dükkanını satışa çıkarmıştı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu Balibey karakterini canlandırdıktan sonra Levent’te “Balibey” isimli bir dönerci dükkanı açmıştı. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Levent’teki dönerci dükkanına alıcı bulamadı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Burak Özçivit, iddialara göre Kadıköy Feneryolu’ndan başka bir dükkan kiraladı ve bu sebeple Levent’teki dönerci dükkanını satışa çıkardı.

Özçivit, devir için ilk olarak 440 bin lira istemiş, alıcı çıkmayınca 420 bin liraya inmiş, ancak yine alıcı bulamayınca 400 bin liraya düştü. Burak Özçivit’in, şu an Levent’teki dönerci dükkanı için 400 bin lira istediği iddia ediliyor.

Burak Özçivit, dönerci dükkanını satamadı

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’lidir. Kazım İşmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü’nde okumaya başladı. 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve gelecek vadeden seçildi.Ardından 2005yılında Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model of Turkey seçildi. Sonrasında ise Best Model of The World'e katılarak dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. Mankenliği bırakarak oyuncu olmaya karar verdi. İlk olarak “Eksi” dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. Bir çok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. Şu an, Kara Sevda dizisinde başrol oynuyor.

BAKMADAN GEÇME!