Burak Özçivit döner dükkanının satış fiyatını düşürdü!

Güncelleme Tarihi:

Burak Özçivit döner dükkanının satış fiyatını düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 10:31

Star Tv ekranlarında yayınlana ve ilgiyle takip edilen “Kara Sevda” dizisinde rol alan Burak Özçivit, satın aldığı dönerci dükkanını satılığa çıkarınca akıllarda, “Burak Özçivit maddi sıkıntı mı çekiyor?” soruları uyandı. Levent'teki dönerci dükkanına alıcı çıkmayınca Özçivit, satış fiyatını düşürdü. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan ve “Malkoçoğlu Balibey” karakterini canlandıran Özçivit, aynı dönemde “Balibey Döner” dükkanını satın almıştı.

Geçtiğimiz günlerde satın aldığı dönerci dükkanını satılığa çıkaran Özçivit, akıllarda, “Burak Özçivit maddi sıkıntı mı çekiyor?” soruları uyandırdı.

Burak Özçivit döner dükkanının satış fiyatını düşürdü

Döner dükkanını devrediyor! Devir rakamını 400 bin tl’ye kadar çekti!

2014 yılında bu yana Levent’te hizmet veren döner dükkanını devretmeye karar veren Özçivit, devir için 440 bin tl isterken bu rakamı 420 bin tl’ye kadar çekti.

Devir için 440 bin tl değer biçen ve bu rakamı 420 bin tl’ye kadar çeken Özçivit, döner dükkanına yine alıcı çıkmayınca rakamı daha da düşürerek 400 bin tl’ye çekti.

Haberin Devamı

İddiaya göre Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan başka bir yer kiraladı ve bu yüzden Levent'teki dükkanını bir an önce elden çıkarmak istiyor.

Burak Özçivit döner dükkanının satış fiyatını düşürdü

Burak Özçivit Kimdir?

Eski manken, şimdilerde oyuncu olan Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Gaziantepli'dir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezun olan Özçivit, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır.

2003 yılı “Best Model of Turke” yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlayan Özçivit, şu anda ise mankenliği bırakmıştır.

Daha sonra 2005'te “Best Model of Turkey” yarışmasına yeniden katılmış ve “Best Model of Turkey” seçilmiştir. Buna bağlı olarak da “Best Model of The World”e katılmış ve “dünyanın en iyi ikinci mankeni” seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

Özçivit, ilk oyunculuk deneyimini Eksi 18(-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren “Musallat” isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı “Zoraki Koca” adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise “Baba Ocağı” adlı dizide “Güven” adlı karakteri canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen “Küçük Sırlar” adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde “Malkoçoğlu” karakterini canlandırmıştı. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.

2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan “Çalıkuşu” dizisinde “Kamuran” rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi “Aşk Sana Benzer” ile yakında beyazperdeye dönmüştür. 2015 yılında başlayan ve hala devam eden “Kara Sevda” dizisinde rol almaktadır.

Şuaralar güzel oyuncu Fahriye Evcen ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde sıkça adından söz ettirmektedir.

BAKMADAN GEÇME!