Burak Hakkı: Hız meraklısı değilim

Güncelleme Tarihi:

Burak Hakkı: Hız meraklısı değilim
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 12:16

Başarılı oyuncu Burak Hakkı, yeni aldığı motosikleti ile Bebek’te habercilerin objektiflerine takıldı. Habercilerin sorularını yanıtlayan Burak Hakkı, “Hız meraklısı değilim.” dedi. Burak Hakkı’nın yanında ayrıldıkları hakkında dedikodular çıkan spiker sevgilisi Gülşen Potuk’ta vardı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Burak Hakkı yeni aldığı motosikletiyle Bebek’teydi. Ayrıldıkları konuşulan spiker sevgilisi Gülşen Potuk’la birlikte objektiflere takıldı. Bebek’e gelen oyuncu, “Hız meraklısı değilim. Trafik kurallarına her zaman uyar kaskımı takarım” dedi.

Burak Hakkı: Hız meraklısı değilim

Burak Hakkı kimdir?

Burak Hakkı, 23 Mayıs 1972 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yalova'lı annesi Gülsüm Hakkı Engin ile Gümülcine’li babası Cihat Hakkı’nın iki çocuğundan biridir. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü'nden 11 Ekim 1995 tarihinde mezun oldu. Lise Yıllarında aldığı İngilizce eğitimini, ITBA kurslarını bitirerek pekiştirdi. Üniversite yıllarında Nasaş (daha sonra adı Ülker oldu) basketbol takımında oynadı, oyuncusu olduğu Fakülte basketbol takımı;1992 de üçüncü,1993 de birinci, 1994 de ise ikinci oldu. Aynı dönem içerisinde Başak Gürsoy mankenlik ajansı ile modellik kariyerine başladı. 2000 yılında Erler Film tarafından yapımcılığı üstlenilen “Zehirli Çiçek” isimli dizi film ile oyunculuk kariyerine başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!