Bünyanlı başarılı öğrenciler, Bilim Merkezi'ni gezdi

Güncelleme Tarihi:

Bünyanlı başarılı öğrenciler, Bilim Merkezini gezdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 10:24

Bünyanlı başarılı öğrenciler, Bilim Merkezi'ni gezdi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜNYAN Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler için, Kayseri Bilim Merkezi gezisi düzenledi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik’in de eşlik ettiği gezide çocuklar, rehberler eşliğinde stantlarda anlatılanları meraklı gözlerle dinleyip uygulamalı eğitime katıldılar. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, imkanları ölçüsünde her zaman çocuk ve gençlerin yanında olacaklarını vurgulayarak; "Büyük ve güçlü Türkiye yolunda ülkemizin geleceğini omuzlarında taşıyan bu genç kardeşlerimizin ortaya koydukları başarılar bizleri gururlandırıyor. Asımın nesli olarak yetişen sizlerden isteğimiz kendinize güvenmeniz. Sizlerin dünyanın herhangi bir yerindeki çağdaşlarınızdan hiçbir eksiği yok. Kendinizi donanımlı bir şekilde vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, ülkesini seven bireyler olarak yetiştireceksiniz. Bizler sizler için varız. Sizlerin daha iyi yetişmesi ve ülkemizi en iyi yerlerde en iyi şekilde temsil etmeniz için üzerimize düşen neyse yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Başarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Allah başarınızı daim etsin” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik de, çocukların başarısı için bu tarz etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, ''Bu gezi Bünyan Belediyemizin himayesinde yapılıyor. Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum ”dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!