Bünyan'da geleneksel iftar programları devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Bünyanda geleneksel iftar programları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 14:55

Bünyan'da geleneksel iftar programları devam ediyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- BÜNYAN Belediyesi geleneksel olarak sürdürdüğü iftar programlarını Büyük Tuzhisar Mahallesinde devam etti.
Büyük Tuzhisar Mahallesi'nde kurulan iftar programına, Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sonrası konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, şöyle dedi:
"Ramazan paylaşım ve huzur ayıdır. Bereket, sevginin, saygının, paylaşımın en yoğun olduğu yaşandığı bugünlerde halkımızla iç içe olmak bizim için son derece anlamlı ve önemlidir. Bu güzel kalabalığı burada görmek, bu güzel anı sizlerle paylaşmak bizim için şeref ve mutluluktur. Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bünyan Belediyesi olarak Ramazan ayının heyecanı ve coşkusunun bütün mahallelerimizde yaşanması, için çaba sarf ediyoruz. Sizlerle aynı iftar sofrasında buluşuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
İftar yemeği ardından Semazen gösterisi, Hacivat-Karagöz, Aşık ile Maşuk ve Meddah gösterileri ile mahalle sakinleri gönüllerince eğlendi.

FOTOğĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!