Bünyan Kaymakamı Kaya'dan, Başkan Gülcüoğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bünyan Kaymakamı Kayadan, Başkan Gülcüoğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 13:26

Bünyan Kaymakamı Kaya'dan, Başkan Gülcüoğlu'na ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- BÜNYAN Kaymakamı Muhammet Kaya Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'na makamında iade-i ziyarette bulundu.
Kaymakam Muhammet Kaya ve Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulunarak ilçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. İlçe kaymakamı Muhammet Kaya ziyarette yaptığı değerlendirme, “ Bünyan her yönüyle çok güzel bir ilçe, biz bu güzel ilçeyi daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız" dedi.

Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürler ederim, kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Bünyan'ın layık olduğu hizmeti alması için birlikte gayretle çalışacağız. Kendisine ilçemizdeki görevinde başarılar diliyorum” dedi. Gülcüoğlu, ziyaret sonrası Kaymakam Muhammet Kaya'ya gilâburu çayı ve suyunu hediye etti.
FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!