Bunlar gökyüzünün en lüksleri

Uçakta duş almak isteyen var mı? Veya uçmadan önce yanınızdakini tanımak? Yolcular, Just Luxe sitesinin yaptığı araştırma ile gökyüzündeki en lüks hizmetlerini seçti. Unutmayın, bunların hepsi first class’ta değil!

Haberin Devamı

ULTRA LÜKS

EMIRATES DUŞ: Dubai merkezli havayolunun A380’inde sadece first class yolcularının kullanacağı özel duş kabini bulunuyor. Timeless SPA adı verilen hizmette, duşta en fazla 20 dakika kalabiliyorsunuz. Duş sonrasında yolculara yeşil çay ve meyve özlü doğal ürünler sunuluyor.
SİNGAPUR’DAN DUBLE YATAK: A380’lerin first class’ında ortadaki ikili koltuklar yatak haline geliyor. First Class’ta yolcuların ‘Orta sıraya oturmam’ algısını yıkan bu uygulama, koltukların süit yani raylı kapıları sayesinde yolculara tamamen özel alan sunuyor.
BRITISH AIRWAYS AROMATERAPİ: First class’ta yolcularına yine bir İngiliz güzellik ürünleri üreticisi Aromaterapi’nin ürünlerini özel bir çanta ile sunuyor. Özellikle kadın yolcular kitlerindeki sıkılaştırıcı göz serumu, üç etkili yenileyici nemlendirici krem, portakallı el kremi gibi ürünlerin bulunduğu çanta inanılmaz ilgi gösteriyor.
VIRGIN ATLANTIC BARI: Uçaklar yeni kişilerle tanışmak için uygun sosyal mekânlar haline gelebiliyor. Virgin Atlantic uçaklarındaki bar, 8 yolcuyu aynı anda ağırlayabiliyor.

Haberin Devamı

SÜPER LÜKS

KATAR’DAN YILDIZLI YEMEK: Katar Havayolları’nda ikramı, 4 Michelin yıldızına sahip şefler hazırlıyor. Bu ikramların en önemli özelliği, uçak yolculuğu için aylarca testten geçirilmeleri.
LAN’DAN KAV ŞARAPLARI: Şilili LAN Havayolları’nın uçaklarında dünyada şarap sunumunda ustalaşmış 158 kişiden biri olan Hector Vergara’nın seçtiği Şili ve Arjantin şarapları tadılıyor. Hem business hem de ekonomide...
QANTAS Q-EAT: Avustralyalı Qantas Havayolları’nın business ve Premium ekonomisinde uçacak yolcular, Q-Eat hizmeti ile uçmadan önce ünlü Avustralyalı Şef Neil Perry’nin hazırladığı yiyeceklerden seçebiliyor. İsterseniz bu ikram özel yolcu salonunda da veriliyor.

EKONOMİ LÜKS

YENİ ZELANDA EKONOMİ SKYCOACH: Premium ekonomi koltuğu Skycoach’ta minder kayarak yatak haline geliyor. Daha fazla alan isteyen çiftler veya çocuklu aileler bu koltukları çok seviyor.
KORE HAVAYOLLARI DUTY FREE: Havayolu Airbus A380’lerinin arka bölümünde gümrüksüz satış mağazası (duty free) oluşturdu. Bu bölümde ağırlıklı olarak parfüm, kozmetik ve aksesuar gibi 60’dan fazla ürün satılıyor.
KLM’DEN TANIŞ VE OTUR: Uçuştan önce yanınıza kimi oturacağını bilmek hoş olmaz mı? KLM’in Tanış ve Otur uygulaması sayesinde uçuştan önce yanınıza kimin oturacağını yolcunun Facebook veya Linkdin profillerine bakabiliyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları