Bungee jumping sahnesinde gerçekten atladım

Güncelleme Tarihi:

Bungee jumping sahnesinde gerçekten atladım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 01:13

Atalay Demirci, ilk sinema filmi “Güvercin Uçuverdi”de dublöre gerek duymadı: “Normalde dublörle çekilecek sahnelerde kendim oynadım. Adrenalin tutkum var.”

Haberin Devamı

“Yetenek Sizsiniz” yarışmasıyla yıldızı parlayan stand-up’çı Atalay Demirci’nin başrol oynadığı, 27 Mart’ta vizyona girecek “Güvercin Uçuverdi” filminin tanıtımı, önceki gün Ortaköy Feriye Sinemaları’nda yapıldı. Film ekibinden Atalay
Demirci, Tuvana Türkay, Gökhan Yıkılkan, Salih Kalyon, Ali Erkazan, Ayşen Gruda, Zerrin Sümer, Erdal Tosun ve filmi yazıp yöneten Selami Genli ile Onur Koçal’ın katıldığı davette filmin fragmanı ilk kez gösterildi.

ADRENALİN TUTKUM VAR
Filmin hikâyesini anlatırken “Bir otobüs şoförünün pilot olma hayalini gerçekleştirme çabası ve bunun yanında bir aşk macerası var” diyen Atalay Demirci, iddialı konuştu: “Ailece izlenebilecek eğlenceli bir yapım. Filmimizden son derece eminiz. Filmin kodu, sıcak ve samimi olması.”
Demirci, oynadığı Yüksel Güvercin karakteri için “Uzun saçlı ama kel olma mevzusu çok konuşulacak” dedi. Oyuncu koçu Ümit Çırak’tan eğitim aldığını belirten Demirci, aksiyon dolu sahnelerde de dublör kullanmadığını söyledi: “Otobüs kullanmak için eğitimler aldım. Bungee jumping sahnesinde de gerçekten atladım. Normalde dublörle çekilecek sahnelerde kendim oynadım. Adrenalin tutkum var.”

ENGİN BENİM ARKADAŞIM
İlk kez bir komedi filminde rol alan Tuvana Türkay da “Kötü ve ağlayan kız algısı oluşturmuştum. Bu filmle onu yıkacağım. ‘Güzel kadın komedi yapamaz’ fikrine de katılmıyorum” açıklamasını yaptı. “Kara Para Aşk” dizisinde birlikte rol aldığı Engin Akyürek’le aşk yaşadığı iddiasına da yanıt veren Türkay, “Yakıştırma tamamen. Engin benim arkadaşım” dedi.

Filmde Barış Manço kılığına giren Salih Kalyon, sanatçıyla ilgili sorular üzerine “Barış Manço’yla aynı kuşağın insanları olarak onu çok özlüyoruz. Toplum bir ara kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak da istemişti, keşke olsaydı” diye konuştu.
Yükseklik korkusu olan usta oyuncu, halatlarla havaya kaldırıldığını sahnede yaşadıklarını da şöyle anlattı: “Bir iple bağladılar beni, koruyan hiçbir şey de yok. ‘İndirin lan beni’ diye bir bağırışım vardı, asıl sahne buydu. Ama çekmediler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!