Bundesliga'nın parlayan yıldızı Kerem Demirbay'ın sırrı ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bundesliganın parlayan yıldızı Kerem Demirbayın sırrı ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 11:55

Bundesliga'nın parlayan ismi Kerem Demirbay'ın isabetli şutlarının sırrını arayan Almanlar, oyuncunun ayaklarına bandaj çektiğini keşfetti.

Haberin Devamı

Bundesliga'nın parlayan ismi Kerem Demirbay'ın sırrı ortaya çıktı. Hoffenheim formasıyla şu ana kadar 3 gol-2 asistle oynayan 23 yaşındaki futbolcu, son olarak Bayern Münih'e ceza sahası dışından müthiş bir gol atmış, bu haftanın golü seçilmişti.

A Milli Takım tercihini henüz yapmayan oyuncunun bu performansı iki ülke arasında rekabete neden oldu. Fatih Terim'in takımda görmek istediği oyuncunun yükselen form grafiğinin, Panzerlerin teknik direktörü Joachim Löw'ün de dikkatini çekti.

İsabetli şutlarının sırrını arayan Almanlar, oyuncunun ayaklarına bandaj çektiğini keşfetti. Gurbetçi futbolcunun her maçtan önce fizyoterapistlerinin yardımıyla iki ayağına da bandaj çektiği, sakatlığı bulunmasa da bu yönteme başvurduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kerem de, "Bu bandajı kullanmak beni kafaca rahatlatıyor. Mental olarak daha rahat olmamı sağlıyor" dedi. Genç yıldız için son olarak Türkiye'den teklif geldiği ancak Kerem'in hangi ülkeyi seçeceğini tam olarak netleştirmediği savunuldu.

Haberin Devamı

Bundesliganın parlayan yıldızı Kerem Demirbayın sırrı ortaya çıktı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!