Bundesliga'da haftanın maçları

Güncelleme Tarihi:

Bundesligada haftanın maçları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 14:45

Bundesliga'da, Avrupa Ligi maçları nedeniyle bu hafta Pazar günü dört karşılaşma oynanacak. Liderin maçı ise bugün Wolfsburg ile.

Haberin Devamı

Bundesliga'da bu hafta alışılmışın dışında Pazar günü dört karşılaşma var. Almanya'yı Avrupa Ligi'nde temsil eden dört takımın oynayacağı maçlar Pazar gününe alındı. Dün akşam maçlarını oynayan Dortmund, Schalke, Leverkusen ve Augsburg, 23. Hafta karşılaşmalarını Pazar günü oynayacak.

HERTHA SİFTAH PEŞİNDE

Sezonun ilk yarısında beklenmedik başarı yakalayan Hertha Berlin, ligde üçüncü sıraya kadar yükseldi. Ancak aynı başarıyı 2016 yılında gösteremedi. Bu yıl oynadığı beş maçın hiçbirinde galip gelemeyen Hertha Berlin, Köln deplasmanında üç puan peşinde. Son oynadığı beş maçın dördünde berabere kalan Hartha, Stuttgart deplasmanından ise 2-0 yenilgiyle ayrılmıştı. Sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Köln, aynı başarısını lig üçüncüsü önünde de sürdürmek istiyor. Ligde dokuzuncu sırada bulunan Köln'ün bu maç öncesi 29 puanı bulunuyor. Üçüncü sıradaki Hertha Berlin ise 36 puana sahip.

BUGÜN DÖRT MAÇ

Bundesliga'nın 23. Haftası'nda yarın dört maç oynanacak. Günün en önemli karşılaşmasında lider Bayern Münih, Wolfsburg ile deplasmanda karşılaşacak. Pep Guardiola Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı sahaya sürdüğü ilk 11'inde büyük bir değişiklik yapması beklenmiyor. Bu maçta Serdar Taşçı'nın ilk 11'de oynaması zor gözüküyor.

Hamburg sahasında İngolstadt'ı ağırlıyor. Ramazan Özcan'ın kalesini koruduğu İngolstatd'ta Danilo, Levels ve Suttner sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. Hamubrg'da ise Götz ve Ekdal'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligin son sırasında bulunan Hannover, 2016 yılında beş maçın hiçbirini kaybetmeyen Stuttgart ile deplasmanda oynuyor. Hannover'in karşılaşmada yenilmesi, takımın ligde kalma umutlarını da iyice azaltacak. Hannover'de Ceyhun Gülselam kart cezalısı olduğu için bu maçta oynayamayacak. Kenan Karaman'ın ise ilk 11'e sahaya çıkması bekleniyor. Günün son maçında Werder Bremen Darmstadt'ı ağırlıyor. Darmstadt'ta cezaları biten beş futbolcusu bu maçta oynayabilecek.

FARKLI SAATLERDE

Pazar günü Bundesliga'da dört karşılaşama oynanacak. Üç farklı saatteki maçların ilk Augsburg ile M'gladbach arasında oynanacak.

Sezonun ikinci yarısında istediği sonuçları alamayan Gladbach, Perşembe akşamı Liverpool ile oynayan Avrupa Ligi yorgunu Augsburg karşısında üç puan peşinde. Dortmund, yeni hocasıyla son iki maçında dört puan toplayan Hoffenheim'ı ağırlıyor. Büyük bir olasılıkla Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan bu maçta ilk 11'de oynayacak. İkili bu sezon daha hiçbir lig maçında ilk 11'de forma giymedi.

Günün diğer maçları ise Maniz ile Leverkusen ve Frankfurt ile Schalke arasında oynanacak. Leverkusen'de satalığı bulunan Ömer Toprak oynamıyor.

BUGÜN
Wolfsburg – Bayern Münih (15.30)
Hamburg - İngolstadt (15.30)
Stuttgart – Hannover (15.30)
W. Bremen - Darmstadt (15.30)

PAZAR
Augsburg - M'gladbach (15.30)
Dortmund - Hoffenheim (17.30)
Mainz – Leverkusen (17.30)
Frankfurt – Schalke (19.30)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!