Bunalım kralı ve kraliçesi

Güncelleme Tarihi:

Bunalım kralı ve kraliçesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 00:00

Zuhal Olcay ve Halil Sezai, “Eylül’de Harbiye’de” konserleri kapsamında aynı sahneyi paylaştı.

Haberin Devamı

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu önceki akşam sürpriz bir konsere ev sahipliği yaptı. Mekânda Zuhal Olcay ve Halil Sezai, birlikte sahneye çıktı. Ancak konsere ilgi beklenenin altındaydı, koltukların neredeyse yarısı boş kaldı.

Bize uyar!

Sahneye el ele çıkan Olcay ve Sezai, geceye “Pencere” şarkısıyla başladı. Şarkı arasında basında çıkan “Melankolik ikili” başlıklı haberler hakkında konuşan Olcay, “Bize ne dediler gazetelerde? ‘Bunalımın kralı ve kraliçesi’... Biz de dedik ki; bize uyar. Bu kahpe dünyada bunalmayacaktık da ne yapacaktık?” dedi. Sosyal paylaşım sitelerinde yapılan eleştirilere de yanıt veren sanatçı, seyircisine “Farklılar bir araya gelse fena mı olur arkadaşlar?” diye sordu.

Kafaları karıştırdı

Aşkın Nur Yengi’yle yollarını ayırdığı ortaya çıktıktan sonra eski eşi Haluk Bilginer’e Twitter’dan “Çok özledim arkadaşım” diye mesaj atan Zuhal Olcay, Harbiye konserindeki sözleriyle akılları iyice karıştırdı.

Haberin Devamı

 Olcay, konser sırasında “Eski aşklarım benim hâlâ sevgililerim. Sıradaki romantik şarkıyı onlara gönderiyorum” dedi. Bu sözler, kısa süre önce sessiz sedasız Aşkın Nur Yengi’den boşanan Haluk Bilginer’e mesaj olarak yorumlandı.      

Ünlüler de izledi

İlk iki şarkıdan sonra mikrofonu Olcay’a bırakan Sezai, daha sonra “Kimse Bilmez” ve “Yalnızlığım”a eşlik etmek için sahneye döndü. Konser, ikilinin “Fırtına” ve “Gönül” şarkılarındaki düetiyle sona erdi. Konseri izlemeye gelenler arasında Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Ece Gürsel, Erkan Özarman, Ahmet San, Ebru Güzel, Mustafa Üstündağ, Ecem Özkaya, Paşhan Yılmazel, Gonca Vuslateri, Fettah Can ve Nazlı Öztarhan gibi ünlü isimler de vardı.

Sezai’nin yeni imajı

Uzun ve kıvırcık olan saçlarını yeni klibi için kestiren Halil Sezai, konserde sahneye şapkayla çıktı. Şarkıcı, gecenin ilerleyen dakikalarında şapkasını seyircilere fırlatarak yeni imajını gözler önüne serdi.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!