Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir? Nerede futbol oynamıştır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir Nerede futbol oynamıştır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 17:34

Survivor Bulut, yarışmaya yeni katılan isimler arasında yer alıyor. Eser West'in sürpriz bir şekilde elenmesinin ardından yarışmaya dahil edilen isim ilan edilen Survivor Bulut, gönüllüler adası içerisinde Berna ve Erdi'yi şok etmiştir. Peki, Survivor yarışmasına yeni katılan Bulut Özdemiroğlu kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Bulut Özdemiroğlu'nun adaya geldiğinde yaşadıkları ve çıktığı ilk yarışmada sergilediği performans merak ediliyordu. Bulut Özdemiroğlu, karakteristik yapısı ve güçlü fiziğiyle izleyicilerinde dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Survivor 2017’nin sevilen isimlerinden Eser West şaşırtıcı bir şekilde ıssız adadan kendi isteğiyle ayrılmış, onun yerine gelecek isim büyük merak konusu olmuştu. Survivor’ın yeni başladığını ifade eden Acun Ilıcalı, haksızlık olmaması adında Bulut Özdemiroğlu’nu yarışmaya dahil ettiklerini açıkladı. Göz6 yarışmasıyla tanınan Bulut Özdemiroğlu’nun gelişi aynı yarışmadan Survivor’a transfer olan Erdi ve Berna’yı şaşırtırken; ekran başındakileri meraklandırdı. İşte, Bulut Özdemiroğlu ile ilgili bilinmeyenleri!

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de forma giyen eski futbolcu Hasan Özdemiroğlu’nun oğlu olan Bulut Özdemiroğlu, 28 yaşındadır. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflar ve sıra dışı tarzıyla dikkat çeken Bulut Özdemiroğlu, yüksek eğitimini Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn Bölümü’nde tamamlamıştır. Ancak bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapmaktadır. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir. Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol geçmişi bulunan yeni Gönüllüler yarışmacısı, Göz6 yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olmuştur. Yarışmanın finaline kadar kalmayı başaran Bulut Özdemiroğlu, şampiyonluğu Survivor’da takım arkadaşı olan Erdi’ye kaptırmıştır.

Bulut Özdemiroğlu'nun ilk sözleri

Survivor 2017'ye dahil olan Bulut Özdemiroğlu, duygularını dile getirdi. Survivor'ın çiçeği burnundaki yarışmacısı, "Burada bir birinden değerli birçok yarışmacı bulunuyor. Herkesin bir hedefi ve hayali var. Kimi futbolcu olmayı, kimi doktor olmayı, kimi ise avukat olmayı hedefler. Ben Survivor olmayı hedefledim. 5 yıldır bunun için çok uğraş verdim. Şimdi buradayım ve umarım şampiyon olarak hayalimi tamamlamış olurum" dedi.

Haberin Devamı

Berna ve Erdi Göz6 yarışmasından tanıdıkları Bulut için neler söylediler?

Survivor'un yeni yarışmacısı Göz6 evinden tanınan Bulut Özdemiroğlu oldu. Bunun üzerine Yine Göz6 evinden Survivor yarışmasına katılma hakkı kazanan Erdi ve Berna şoke oldu. Bulut ile Erdi sık sık tartışan iki yarışmacıydı, Survivor adasında da neler yaşayacakları heyecanla beklenmeye başladı. Konseyde söz hakkı verilen Berna ve Erdi, Göz6 yarışmasından tanıdıkları Bulut'un Survivor'a katılmasıyla alakalı duygularını dile getirdiler. Berna, Bulut'un Survivor'a katılmayı çok istediğini ve kendisinin parkurlarda başarılı olacağını belirtti. Erdi ise Bulut için "O beni iyi tanır; ben de onu iyi tanırım. Her şey nasip kısmet. Bakalım göreceğiz." dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!