Bulut Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında İngilizce eğitim

Güncelleme Tarihi:

Bulut Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında İngilizce eğitim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 11:57

Bulut Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında İngilizce eğitim

Haberin Devamı

Ergün AYAZ/KARTEPE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde bulunan Bulut Okul Öncesi Eğitim Kurumu'nda kayıtlar sürüyor. Okul Müdürü Aslıhan Metinyurt yabancı dil eğitimine çok önem verdiklerini ve yabancı öğretmenlerin eğitime girdiklerini söyledi.

2018-2019 kayıtlarının sürdüğü Bulut Okul Öncesi Eğitim Kurumu okul öncesi programlarının yanı sıra, sosyal etkinlik programları ile de destekleyerek özgüvenli ve kendilerini doğru ve net bir şekilde ifade edebilen bireylerin yetişmesine öncülük ediyor. Bulut Okul Öncesi Eğitim Kurumu'nda 4 ana tema olduğunu söyleyen Okul Müdürü Aslıhan Metinyurt, "İlk temamız yabancı dil. Okulumuzda İngilizce eğitime çok önem veriyoruz. İngilizce derslerine kesinlikle yabancı öğretmenlerimiz giriyor. Okulumuzdaki diğer temalarımız ise oyun, doğa ve legodan oluşuyor. Tercihe göre hem yarım, hem tam gün olarak eğitim veriyoruz." dedi.

'HEDEFİMİZ DOĞRU EĞİTİM'
Doğru eğitim hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Bulut Ana Okulu Müdürü Aslıhan Metinyurt, "Okul içersinde öğrencilerimizin kullanacağı yenilenmiş materyaller ile bu yılki eğitime kaliteli eğitim kadromuzla hazırız. Okul öncesi eğitim alan çocukların daha sonraki eğitim hayatlarına daha güçlü donanımlarla hazır olduğunu ve özellikle sosyal yaşamı erken öğrenerek kendilerine olan güvenlerinin arttığını gözlemliyoruz. Kayıtlarımız şuan itibariyle sürüyor. Çocukları için başvurmayı düşünen velilerin sınıflar dolmadan biran önce başvurmalarında fayda olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!