Bulgar konsoloslardan, Atatürk Evi’ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bulgar konsoloslardan, Atatürk Evi’ne ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 12:04

Bulgar konsoloslardan, Atatürk Evi’ne ziyaret

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ Belediyesi tarafından Yayla Mahallesi’nde inşa edilen Atatürk Evi tüm kesimlerin hayranlığını kazanmaya devam ediyor.

Son olarak Atatürk Evi’ni ziyaret eden Bulgaristan Edirne Başkonsolosu VassilValcev, Konsoloslar Andon Andonov, Radoslava Kafejiska, Müzeyyen Uzunova, Atatürk Evi’ne hayran kaldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ziyaret eden Bulgar heyeti daha sonra Yayla Mahallesi’nde yapılan Atatürk Evi’ni gezdiler. Belediye Başkanı Kesimoğlu, Başkonsolos Valçev ve Konsoloslar Andonov, Kafejiskave Uzunova’ya Atatürk Evi’ni gezdirdi.Bulgar heyete Atatürk Evi’nde yapılan çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Kesimoğlu, evin her odasını heyete tek tek gezdirdi.Bu evin yapılması aşmasında büyük emek harcadıklarını aktaran Kesimoğlu, "Halkımızın katkıları ile Atatürk Evi’ni hayata geçirdik. Yapım aşamasında çok emek harcadık ve sonunda böyle bir eseri Kırklareli’ne ve ülkemize kazandırdık.Kalbi Mustafa Kemal diye atanların kenti Kırklareli’nde Atatürk’ün Evi’ni inşa ettik" dedi. Başkonsolos Valçev'de ziyaret sonrası, “Atatürk Evi’ne hayran kaldık. Büyük bir özveri ile yapılmış olan Atatürk Evi’ni ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduk.Gerçekten Kırklareli’ne değer katacak bir yer olmuş. Başkan Kesimoğlu ve ekibini tebrik ediyorum" diye konuştu.   

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!