Bülent Korkmaz'dan istifa sinyali!

Güncelleme Tarihi:

Bülent Korkmazdan istifa sinyali
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2015 21:05

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz alınan Fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında, 'Yarın ola hayrola, bakacağız. Hep sözler veriliyor ama artık son duruma geldik' dedi.

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 yenildikleri maçta, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını ve ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Korkmaz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir mücadeleye, zor bir durumda hazırlandıklarını belirterek, hafta içinde oyuncuların alacakları gerekçesiyle idman boykotu yapmasıyla tırmanan takımdaki ekonomik sıkıntıları hatırlattı.

Ellerinden geldiği kadarıyla takımı hazırlamaya çalıştıklarını kaydeden Korkmaz, "Şampiyonluğa oynayan, güçlü bir takıma karşı mücadele ettik. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. 3-0 olduktan sonra iyi bir oyun vardı. Gol ve gol pozisyonları bulduk. Ancak 10 kişi kaldıktan sonra oyun da bitti" diye konuştu.

Bülent Korkmaz, maçla ilgili söyleyecek fazla bir şeyin olmadığını anlatarak, "Başkanla ve oyuncularla konuştuk. Gelişen olayları takip edeceğim. Ondan sonra biz de bir karar vereceğiz. Ona göre bir durum değerlendirmesi yapıp, yol haritamızı belirleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

'YARIN OLA HAYROLA'
Bir gazetecinin, istifa etmeyi düşünüp düşünmediğini sorması üzerine Korkmaz, şöyle devam etti:

"Yarın ola hayrola, bakacağız. Hep sözler veriliyor ama artık son duruma geldik. Bu sırf Mersin İdmanyurdu'nun sorunu değil, tüm Türkiye'nin sorunu. Türk futbolunun ekonomisinin iyi yönetilmediği aşikar. Dolayısıyla tıkanma noktasına geldiği zaman Türk futbolunun ekonomisi nasıl kurtulacak, bunu da bilmiyorum."

Bülent Korkmaz, takımı ligde tutarak, daha iyi konuma getirmek için göreve geldiğini sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!