Bülent Korkmaz temkinli

Güncelleme Tarihi:

Bülent Korkmaz temkinli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2012 00:00

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve sakat olan Deumi, Şenol, Güven, Kağan ve Mustafa'nın katılmadığı antrenmanda, futbolcular pas, şut ve teknik ağırlıklı çalışma yaptı.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında 3 puana kesin gözüyle bakmanın yanlış olduğunu, böyle bakanları da yadırgadığını söyledi.

Geçen hafta sonu Eskişehirspor galibiyeti ile önemli bir adım attıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini anlatan Korkmaz, şöyle dedi:
“Şimdi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçına odaklandık. Bu maçta 3 puana kesin gözüyle bakanların futbol anlayışını ben yadırgıyorum. Oynanmamış hiçbir maç kazanılmamıştır. Kolay bir maç olmayacak. Kendi oyun disiplinimizi, taktik düzenimizi, mücadelemizi göstermek zorundayız. Bunları yapmazsak sıkıntı yaşarız. Oyuncularım bunları yapacaktır. Kendi evimizde kaybetmeme serisini devam ettirmek zorundayız. Şu anda iyi yolda gidiyoruz. Çok iyiyi, takımımızın kümede kaldığı zaman söylerim. Ligde kalmak için 36 puan yeterli olmaz. Bence bu baraj daha da yükselecek. Barajın yükselmesinden ziyade önemli olan kazanmak. Biz şu anda barajı düşünmüyoruz. Biz maçları düşünüyoruz. Ankaragücü maçı bizim için avantaj değil. Her maçı kazanma adına oynamamız ve kazanmamız gerekir. Çünkü kazandığınız zaman takım bütünlüğünün oluşması gibi bazı şeyler daha kolay oluyor. Takım şu anda istenilen seviyede ama daha da iyi olabilir.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!