Bülent Ersoy uçuş erteletti

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy uçuş erteletti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 01:23

Cumartesi akşamı Antalya'dan İstanbul'a gitmek için THY uçağına binen Bülent Ersoy, olay çıkardı. Kalkış için pist başına ilerleyen uçağın pilotu, uçuşu erteleyip terminale geri döndü.

Haberin Devamı

1A numaralı koltuğu oturan Bülent Ersoy, hosteslerin uyarılarına rağmen emniyet kemerini takmadı. Uçak havalanmak için pist başına ilerlediği sırada ünlü sanatçı kemer takmamakta ısrar edince pilot uçuşu erteledi. Yolcular bir saat süren gecikmenin ardından ünlü sanatçıya tepki gösterdi. Bülent Ersoy bu kez yolcularla da tartıştı. Yer ekibinin olaya müdahale etmesi üzerine ünlü sanatçı inandından vazgeçti ve kemerini taktı.

Ünlü sanatçının yakın dönemde ameliyat olduğu için kemer takmak istemediği öğrenildi.

Sivil havacılık kuralları ne diyor

Sivil havacılık kuralları, bir yolcunun bile kemer takmaması durumunda pilotun uçağı havalandırmasına izin vermiyor. Haziran ayında da Trabzon Havalimanı’nda kalkışa hazırlanan bir uçakta, minik bir yolcunun anne babasının tüm ısrarlarına rağmen kemerini takmaması uçuşun ertelenmesine neden olmuştu.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy'un uçak vukuatları

10 Eylül 2007:
Gıda zehirlenmesi geçirdiği için kusan çocuğu gören Ersoy, hostesi çağırarak, “Bu çocuğun burada ne işi var?” dedi. Çocuğun durumunu öğrenen hostes, Diva’ya “Efendim, çocuk zehirlenmiş. Bu nedenle de torbanın içine kusuyor. Herhangi bir sorun yok” diye yanıt verdi. Bu söze çok kızan Ersoy, “Seni burada tokatlarım. Ne demek sorun yok. Uçağın kapısını açtır, çocuğu orada kustur” diye bağırdı. Business class’ın perdesini kapatan pilot, Ersoy’u zorlukla sakinleştirdi. Hostes ise şarkıcıdan şikayetçi olacağını söyledi.

Bülent Ersoy uçuş erteletti

29 Haziran 2006

19.30 uçağıyla İstanbul’dan Antalya’ya gitmek için havaalanına gelen Ersoy, yolcuları uçağa taşıyan aracın yolculara yasak olan bölümüne zorla oturmuştu. Aracın şoförüne de el çantasını taşıttırmıştı.

Antalya’dan İstanbul’a gelmek üzere yine özel bir havayolu şirketinin uçağına binen Ersoy, kürkü için askı isteyince kriz çıkmıştı. Uçakta askı olmadığını öğrenen Ersoy, “Bu kürk kaç para biliyor musunuz? Ayol kürk öyle mi katlanır” diyerek tepki göstermişti.

Haberin Devamı

Yolcular şikayetçi oldu

Yolcular Bülent Ersoy'dan bir tutanakla şikayetçi oldular

Bülent Ersoy uçuş erteletti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!