Bülent Ersoy kime silikon testi yaptı

Bundan birkaç ay önce...

Haberin Devamı

Olay yeri, bilmem kaç bin feet yükseklikteki Kıbrıs uçaklarından biri.
Uçağın içi doğal olarak Kıbrıs’a konser vermeye giden ünlülerle dolu.
Bülent Ersoy ve Sezen Aksu da bu ünlüler arasında en ünlüleri. Yolculuk boyunca espriler, yüksek sesli kahkahalar gırla gidiyor.
Haliyle diğer (ünsüz) yolcular da bu canlı stand-up’ı -duyabildikleri kadarıyla- zevkle takip ediyor. Uçağın sallantısını filan unutuyorlar bu sayede.
Bir ara Bülent Ersoy, Sezen Aksu’ya takılıyor.
“Sen göğüslerine silikon yaptırmışsın” diyor.
“Yok” diyor Sezen Aksu bin ısrar, “Yaptırmadım bir şey.”
Ama Bülent Hanım diretiyor, “Yaptırmışsın yaptırmışsın.”
Sezen Aksu, “Biraz kilo aldım, ondandır” diyor ama Bülent Hanım ikna olmuyor. Sarıyor bir kez.
“Gel” diyor, “Test edeceğim.”
Sezen Aksu Bülent Ersoy’un yanına geliyor.
Karşılıklı gülüşmeler eşliğinde Bülent Hanım bir yoklama yapıyor eliyle ve raporunu açıklıyor: “Haklıymışsın, yaptırmamışsın.”
Ve yine bol kahkaha eşliğinde Aksu yerine geçiyor.
Uçak inişe geçerken bu eğlenceli stand-up dilden dile yayılıyor tabii.
NOT: Bu anekdot bana anlatılınca her iki starın farklı tarihlerde televizyon için yaptıkları şov programlarını anımsadım. Sezen Aksu’nun Kanal 6 için yaptığı az sayıdaki programında mesela çok iyi skeçler vardı.
YouTube’da var bulup izleyiniz. Bülent Ersoy’un programları ise biraz daha ağırdı. Gerçek hayattaki şu fırlamalığını pek gösteremiyordu ekranda.

Haberin Devamı

Klip Atlası

* GÜLÇİN- Ara Ara
Ex Hepsi grubu kızı Gülçin’in klibi son dönemin en iyi kotarılmış işlerinden. Çünkü Gülçin dans edebiliyor, dans ederken vücudu sırıtmıyor. Çünkü klipteki dekorlar/animasyonlar gayet iyi. Bir de Gülçin sempatik-enerjik, yapay değil...
* BENDENİZ-O Biliyor
Bendeniz dans etmeyi bilmiyor. Ama klipte ısrarla dans etmek istemiş. Birileri ona birkaç hareket öğretmiş, o da yapmaya çalışmış ve komik duruma düşmüş. Ne yazık ki olmamış. Sadece “dursa” daha iyiymiş. Hele o sandalyedeki halleri fena.
* SELİM GÜLGÖREN-Cennet
Klipler arasında sersem sepet gezinirken keşfettiğim bir klip bu. Kategorisi belli: Kendini dayanılmaz derecede seksi zanneden erkek popçunun etrafına biriken üç-beş seksi kadın model. Ve bu kadınların erkek popçuyu “okşarmış”, “çok arzularmış” gibi tuhaf hareketler yapmaları...
Hayır, bari gerçekten dokunun, bir işe yarayın.
Böyle -mış gibi yapınca bir sakillik, bir sıradanlık kokuyor her zaman.

Haberin Devamı

Son zamanlarda

* ŞUNA BAYILDIM... Miss Pizza’nın pizzalarına. Şişhane’ye gittiğimde oradaki şubelerinde yiyorum. Olmadı Cihangir şubelerinden eve sipariş. Şu ana kadar çok pizzacı denediğimden rahatlıkla şu payeyi verebilirim kendilerine: Şehrin en iyi pizzacılarından Miss Pizza.
* BUNU İÇTİM... Jagermeister adlı Alman menşeili likörü. Çünkü –neredeyse- kış geldi ve bu likör iç ısıtıyor tartışmasız. Tabii içiyorum dediysem sabah akşam aç karnına durumu filan yok. İyi bir yemekten sonra mesela bir doz.
* BU FİLMİ İZLEDİM... filmekimi kapsamında gösterilen “Bir Başka Dünya” adlı filmi. Şu sebebten ötürü de filmi sevdim: Bir gece ansızın dünyanın tıpatıp ikizi bir gezegenin gökyüzünde peydahlanması ve burada yaşayan “sen”den bir tane daha “orada” olması!
* ŞUNU SEVMEDİM... Kahvaltısıyla nam salan Karaköy Namlı’nın omletini. Servis karmaşasını.

Yazarın Tüm Yazıları