Bülent Ersoy Domuz Gribi mi?

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy Domuz Gribi mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 23:36

Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı! Bülent Ersoy domuz gribi mi oldu? Hastaneye kaldırılan Diva’nın sağlık durumu ne? Bülent Ersoy domuz gribi şüphesi mi taşıyor? Beklenen açıklama bugün Bülent Ersoy'u tedavi eden doktor Bülent Şahin'den geldi. Şahin; ''Bülent Ersoy'un durumu domuz gribine uyuyor'' dedi.

Haberin Devamı

Türk sanat müziğine yön veren isimlerden şarkıcı Bülent Ersoy, apar topar hastaneye kaldırıldı. Bu sabah yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli TV programında Bülent Ersoy’un hastaneye kaldırıldığı konuşuldu. Bunun üzerine Bülent Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek, Söylemezsem Olmaz programına telefon ile bağlandı ve canlı yayında ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Bülent Ersoy Domuz Gribi mi

Domuz Gribi Şüphesi Var’

Sağlık durumu şu anda iyi korkulacak bir şey yok. Bazı testler yapıldı. Ancak test sonuçları daha çıkmadı. Domuz gribi riski de olabilir” açıklamasında bulundu. Ardından sözlerine “Çok yaygın bir şekilde domuz gribi riski var. 40 derece ateşi var ve öksürüyor. Bugün çıkan tahliller sonucu teşhis konulacak” ifadesini ekleyen Fevzi Siverek, Bülent Ersoy’un sağlık durumu hakkındaki açıklamalarını noktaladı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Yeşilçam’ın efsane ismi ve aynı zamanda Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Oya Aydoğan’ın telefonu çaldı ve arayan çok yakın arkadaşı, kadim dostu Bülent Ersoy’du. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, arkadaşı Oya Aydoğan’ın kendisini merak etmesi üzerine aradığını belirterek sağlığı ile ilgili son durumu hakkında bilgiler verdi.

Ünlü sanatçı, çok zor nefes aldığını, doktorların boğazından kültür örneği aldıklarını dile getirdi. Yetkililerin domuz gribi olabileceğinden şüphelendiklerini söyleyen Diva, şiddetli öksürük nedeniyle ciğerlerinin çok acıdığını belirterek sağlık durumu hakkında arkadaşı Oya Aydoğan’ı bilgilendirdi.

Son Dakika; Bülent Ersoy'un durumu domuz gribine uyuyor!

Bülent Ersoy'un doktoru Bülent Şahin'in yaptığı açıklamaya göre; Bülent Ersoy domuz gribi oldu. Doktor Şahin, Bülent Ersoy'un tedavisi ile ilgili olarak; "Hemen tedaviye başladık. Kendisi kontrol  altında. Gerekli tetkikleri yapıldı. Durumu biraz ağırdı ancak hayati bir durum  söz konusu değil. Şu anda genel durumu çok iyi. Kendisinden sonra annesi ile  şoförü de aynı şikayetle hastanemize yatırıldı. Şoförünün durumu daha iyi ancak annesi de biraz ağır" diye konuştu. 

Haberin Devamı

Doktor Şahin, Bülent Ersoy'un tedaviye hemen cevap verdiğini ifade ederek, ülkemizde domuz gribi durumu olduğunun altını çizdi ve ''Bundan dolayı gerekli incelemeler yapıldı. Numuneler incelendi, tahkikler yapıldı. Zaten zatürreye dönmüştü durumu ama şu an bu durum aşıldı. Tehlikede olmasının nedeni de zatürreye çevrilmiş olması. Tahlillerde çıkan duruma göre durumu domuz gribine uyuyor. Şu an görünen o. Tam olarak sanıyorum akşam saatlerinde belli olacak"  açıklamasını yaptı.

Bülent Ersoy Domuz Gribi mi

Bülent Ersoy Kimdir?

9 Haziran 1952 İstanbul doğumlu olan Bülent Ersoy, Türk sanat müziği şarkıcısıdır. Şimdilerde Diva ismi ile bilinen Ersoy, sanat hayatına özel müzik dersleri ile adım atı. Müzik kariyeri çok küçük yaşlarda başlayan sanatçının İstanbul Konservatuvar’ında iki aylık bir deneyimi bulunmaktadır. Burada kendisini çok seven hocası Süheyla Altmışdört, Ersoy’un Konsevvatuvarda iki aylık kısa süre bulunduğunu daha sonra kendi istediği ile ayrıldığını anlatmış.

Haberin Devamı

Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi usta isimlerden özel eğitim alan Diva, bu süreç içinde kendini çok fazla geliştirerek 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar’da ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Ardından Sunar Konser Bürosu – Fikret Torun tarafından düzenlenen ses yarışmasına katılmış ve bu yarışmayı birincilik ile tamamlayarak 1000 lira para ödülü kazanmıştır.

İlk sahne deneyimini 1974 yılında Maksim Gazinosu’nda yaşayan Bülent Ersoy, klasik uzun çalar “Tıti-i Muziceyi Guyem Ne Dersem Laf Değil” isimli plak ile başarılı bir satış rakamı elde etmiştir.

Gerçek soy ismi Erkoç olan Bülent Ersoy’a Müjdat Gezen tarafından Ersoy soy ismi verildi. Ardından Maksim Gazinosu sahibi Fahrettin Aslan Bülent Ersoy’u assolist olarak çıkardı.

Haberin Devamı

Kariyer hayatına Müzeyyen Senar’in temsilcisi olarak adım atan Bilent Ersoy, yaptığı çalışmalarla akademik sanat hayatında zirve yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!